Doktor Blogger "Dalam Nasi Lemak Kopi O"

Author : Cik Rose Cute | 10:32 AM | 22Total Comments |
Hai! Morning selamat berhari minggu untuk semua....Aku tak tahu pun yang blogger fames tue masuk tv 9 hari nie....Lepas lipat kain dan settle semua kerja rumah terus bukak tv 9....Sebelum tue pengacara 3 orang tue sembang-sembang tentang ada tetamu dari seorang blogger...Aku pun terus teruja ingin mengetahui siapakah gerangannya....Blogger Yang bergelar "Doktor Blogger" Sebelum Blogger Fames tue masuk Lagu Astrid di dendangkan terlebih dahulu...Si fizo sempat lagi buat tuju lagu untuk blogger tue....Aku rasa kelakar la pulak hihihi..

Lagu nie memang mencuit hati "Tentang Rasa"

Korang mesti kenalkan.....Best tengok gaya si fatin Liyana yang bersahaja melayan karenah 3 pengacara tersebut.Yang paling kelakar buat aku tergelak sakan Si Fizo...Soalan yang sama di anjurkan untuk FL yang membuatkan aku tergelak sampai cik hubby aku menegur....Siap tanya aku kenal ke? Aku jawab kenal....Dia seorang blogger yang fames dan memenangi award....dan bakal doktor....Bertuahkan siapa yang berjaya memiliki hati FL....



Biodata Fizo Omar
Fizo Omar.....Hensem kan.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. this morning ?

    tak sempat nak tengok..

    ReplyDelete
  2. my hubby tnye soklan yg same gaks, huhu. Klkr pulak tgk gelagat 3 org tuh kn.FL mmg cool.:-)

    ReplyDelete
  3. laa..yer ker...tak buka tv tadi...

    ReplyDelete
  4. Ooo.. bakal dr rupanya FL tu. Tahu dia blogger femes, tapi tak tahu yg selebihnya.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Ala tak tengok tadi, melepas den.. :)

    ReplyDelete
  6. msti fizo omar terpikt skit
    hehhe

    ReplyDelete
  7. fatin liyana .. siapa x kenal kan .. prefect package lah dia nie .. pandai , cantik dan famous .. nak2 dah nak jadi DR layie .. hurmmmm bertuah sape yg dpt dia ...

    haa agak2 fizo minat dia tak bila tgk life nie ;)

    ReplyDelete
  8. fatin liyana masuk tb ? bertuahnya ...spudinpunya pun nak jugak :D

    ReplyDelete
  9. tag akk di segmen ni,,jom la join http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  10. Tak sempat nak tengok Cik Fatin Liyana dalam NLKO. Hee :)

    ReplyDelete
  11. sebelum ni dia msuk WHI kan..? hari ni NLKO lak eh..?

    dua2 nur terlepas...huhuh

    ReplyDelete
  12. Best masuk TV..kita bila lagi..hehehehe
    Vote me daily for blogger of the year

    ReplyDelete
  13. laa yeke.. sy xtak tgk plak td.. alaa melepas..

    ReplyDelete
  14. salam tag akak join GA http://farachew.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

    ReplyDelete
  15. alaa ruginya saya tk nengok..ske dia ni sbb dia blogger bertudung..boleh jadi ikon remaja... :)

    ReplyDelete
  16. Fizo mmg nakal, pantang ada awek cun, mula la dia menyakat sampai AG pun tension. Kelakar tengok dia org ni, jarang miss NLKO sb mereka.

    ReplyDelete
  17. semalamkan.. tu lah tergelak tgk fizo menakat fatin, selamba jer muka fatin jawab.. lemah lembut orangnya kan...

    ReplyDelete
  18. tak sempat nak tengok ar.. sayangnya... ada FL pulak tu... arggghhh rugi ar...

    ReplyDelete
  19. alah rasa macam tengok nlko hari tuh tapi part fatin ni tak perasan pulak. hadoii. huhuhu

    ReplyDelete
  20. waaaaaa, tak dapat nak tengok! mesti best kan.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠