Happy Birthday Untuk Abah

Hari ini birthday cik hubby aku....Malam tadi aku dah wish kat FB....dalam pukul 12.00 lebih cam gitulah melalui tab aku.

Dalam pukul 12.00 tengah hari baru aku ajak cik hubby pergi beli kek kat kedai hihihi
Tue pun sikakak yg pujuk...kata si kakak "Ibu hari nie birthday abahkan...Jom! beli kek..."
Mungkin  dorang  nie dah biasa bila time birthday beli kek hihihi....

Pilihan cik hubby kek "blueberry"


Nampak tak strawberi ada dua biji....itu menandakan cinta kami seindah kek blueberry....

Nyum..nyum...nyum....Emmm memang sedap kek nie...walaupun kek nie bukan kek secret recipe tapi sedap harga pun memuaskan Rm 40..00.....Selamat Menjamu Mata Ya.....

Ucapan Untuk Abah...Selamat Hari Lahir........Ibu doakan abah sentiasa sucess dalam kehidupan dunia dan akhirat.....Amin....

Nota: Ada sesiapa yang birthday hari ini....Aku ucapkan Selamat Hari Lahir ya.....


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

24 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):

  1. cedapnye kek tuu . nak cikit

    ReplyDelete
  2. happy birthday to your hubby

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat hubby cik rose.. moga kekal sihat n dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki..

    mana pic birth boy potong kek??

    ReplyDelete
  4. cantik kek, nampak sedappp
    Eppy bday buat ayah rose, semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu ;)

    ReplyDelete
  5. salam Rose..HAPPY BIRTHDAY TUK HUBBY ROSE YA.Semoga bahgia bersama kluarga trsyg.Aminnnn

    ReplyDelete
  6. hepi besday..buat asben cikrose yee..
    semoga bahagia disamping keluarga tercinta dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  7. happy birthday untuk abah awak juge!heheh

    ReplyDelete
  8. happy belated utk husben cik rose.

    ReplyDelete
  9. happy bzday jugak utk hubby cik rose :-)

    ReplyDelete
  10. happy bzday 2 ur husband...

    ReplyDelete
  11. happy birthday to your husband.. :) semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu disamping family yang tersayang.. ;)

    ReplyDelete
  12. HAPPY BESDAY BUAT HUBBY CIK ROS..EHEM2..CINTA SEINDAH KEK YER..HIHIHI...SEMOGA HUBUNGAN KORANG BERPANJANGAN HINGGA KE AHER HAYAT..AMIN YA RABBAL ALAMIN..

    ReplyDelete
  13. haapy besday untuk hubby..selamat hari tua ya..sedapnya kek tu

    ReplyDelete
  14. Wahhh sedapnya kek tu ..ummm nyam nyam ..

    umi nak ucapkan taniah kepada hubby dear .. selamat hari jadi ..semoga segala impian menjadi keyataan ..dimurahkan rezeki ..dirahmati .. dipanjangkan umur serta bahgia hingga ke anak cucu ..amin2

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum rose...ucapan selamat hari lahir utk abah juga...:)

    ReplyDelete
  16. epy bday utk cik abg akak.... banyak je kek yg sedap walaupun tak beli kt SR

    ReplyDelete
  17. Sweet u ollz..
    bagaikan cinta Dato' K ngan dato' Siti.. strawberry celup coklat !

    ReplyDelete
  18. wahh..menggoda btl kek blueberry tuh.. btw, semoga encik hubby termakbul doa2nya yea..(^_^)

    ReplyDelete
  19. wah wah.nak kek. hehe. happy birthday utk suami akak.ekeke :D

    ReplyDelete
  20. happy birthday untuk suami kak rose yer..moga panjang umur dan murah rezeki serta bahagia disamping kak ros dan anak2

    ReplyDelete
  21. wah sedapnya terliur mama mia tengok..

    ReplyDelete
  22. olo..sedapnyer kek tu..happy besday buat hubby cik rose..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.