14 May 2012

Berita Gembira Fasha Hamil

Author : Cik Rose Cute | 8:02 PM | 13Total Comments |
Majlis perkahwinan dan honeymoon mereka masih panas lagi...tup-tup lagi berita gembira buat pasangan ini...
Fasha Sandha di sahkan hamil 2 minggu.Bunting pelaminlah nie ya....Tahniah!! buat pasangan ini...Semoga kandungan fasha Sandha selamat...

 
fasha

MH Online menerima berita gembira apabila mengetahui aktres jelita, Fasha Sandha yang baru sahaja pulang dari berbulan madu telah hamil dua minggu.

Berita gembira ini telah disahkan melalui pesanan BBM yang diterima daripada pengurus Fasha, Nik Yasmin.

"Akibat lewat datang bulan, Fasha telah melakukan pemeriksaan dan doktor mengesahkan bahawa Fasha kini hamil dua minggu. Doktor juga menasihati Fasha agar tidak melakukan kerja-kerja berat," ujarnya dalam nada gembira.

MH Online mendoakan agar Fasha dan kandungannya sentiasa berada dalam keadaan sihat hendaknya.

Kredit: Sini


Note:Semoga kandungan Fasha sihat2...awal lagi kandungannya takut apa2 yang berlaku...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. salam kenal dan dofollow sini

    tahniah buat fasha dan jejai,..semoga mereka dikurniakan anak yg comel lote..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat fasha dan jejai..!

    ReplyDelete
  3. subur betul ye..tahniah..

    ReplyDelete
  4. wah.. bagus ni.. alhamdulilah... sama kes macam saya... bunting pelamin.. :-)

    ReplyDelete
  5. hopefully selamat dan tahniah buat mereka.

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk fasha dah preggy, semoga selamat semuanya

    ReplyDelete
  7. biar pun tak berapa nak minat kat fasha ni tapi tetap juga nak say tahniah buat beliau.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠