Segmen 24 Jam : Bloglist Miss z

Author : Cik Rose Cute | 8:39 AM | 6Total Comments |
Hai! Selamat Pagi....Hari nie pagi-pagi lagi aku dah join Segmen Bloglist dari Missz....Missz  anjurkan segmen bloglist nie kerana  missz nak tambah bloglist  kat blog  dia..... Bloglist tue akan berkekalan selama sebulan[dan mungkin lebih] Segmen ini hanya akan berlangsung selama 24 jam sehaja..Ramai tak ramai miss z tetap akan senaraikan blogger yang sudi join ^^ [pastikan ada belum tersenarai dalam bloglist miss z :)]







Nak Join Klik Banner Di atas

Syarat-syarat :

- Follow miss z
- Tajuk : Segmen 24 Jam : Bloglist Miss z
- Letak banner dan linkan ke entri in
 
- Letak miss z kat bloglist korang [adilkan :)]
- Kalau nak tag,tag lah..
-Segmen tamat jam 3.30 petang, 23 Mei 2012.
-Hantar link entri anda di ruanga komen MissZ

Jom! Join ramai-ramai...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. eh, buka aritu lg ke dah blgsg sgmen ni..hihi..yui xsempat2 nk join..

    ReplyDelete
  2. kadang2 ada mood nak join segmen tapi bila tiba masanya jadik malas la pulak. ngeee...

    ReplyDelete
  3. Hai awak! Datang follow dari segmen yang sama :)

    Jom jenguk blog saya :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/05/segmen-24-jam-bloglist-miss-z.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠