Bulan Madu Awal Dengan Scha

Author : Cik Rose Cute | 7:41 AM | 21Total Comments |
Tadi aku terbaca dalam kosmo....Destinasi bulan madu awal gan scha kat New York....Bestnya dorangkan...

Pasangan popular Ahmad Awaluddin Ashaari, 31, atau lebih dikenali sebagai Awal Ashaari dan Sharifah Nor Azean Syed Mahadzir Al-Yahya, 29, atau Scha telah memilih New York, Amerika Syarikat sebagai destinasi percutian bulan madu mereka.
Awal dan Scha bulan madu di New York
Awal Ashaari ketika mendedahkan perkara itu berkata, dia dan Scha sepakat untuk memilih New York kerana merasakan terdapat banyak lokasi menarik yang boleh dilawati di sana dan akan berbulan madu selama 10 hari.

“Pada mulanya kami mahu berbulan madu di Eropah dengan melawat beberapa buah negara di sana, namun disebabkan tempoh bulan madu kami agak singkat maka kami akhirnya sepakat untuk berbulan madu di New York sahaja.

“Perancangan untuk berbulan madu ke Eropah tidak dibatalkan dan mungkin kami hanya akan ke sana pada bulan Disember ini selama dua atau tiga minggu,” katanya ketika ditemui sewaktu melihat sebahagian kelengkapan perkahwinan mereka di Butik Atikah’s Songket di Taman Tun Dr. Ismail di sini semalam.

Setelah tiga bulan tertangguh, pasangan tersebut bakal bergelar suami isteri apabila diijabkabulkan dalam satu majlis yang akan berlangsung di Hotel Pullman, Putrajaya pada malam esok.
Awal dan Scha mencuba baju pengantin


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru buat mereka berdua..
    Dah ada duit ni senang, sebut je nak ke mana mesti sampai :)

    ReplyDelete
  2. NY tu...alahai kita ni bila dapat sampai sana kan cik rose..tggu duit jatuh dari langit la kot..hihi..

    ReplyDelete
  3. bestnye diaorg dpt honeymoon kat new York...

    ReplyDelete
  4. bestkan ada duit nak kemana on je

    ReplyDelete
  5. takpe cik rose ada rezeki kita sampai gak kesana tu..insyaallah..hihihi.

    ReplyDelete
  6. bertuah badan.. selamat pengantin baru both of them

    ReplyDelete
  7. slamt utk mereka brdua..like la kaler tu

    ReplyDelete
  8. bestnyer deme..berhoneymoon yer...ater keme ntah bile...dpt merase g ke sane..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru buat mereka berdua. semoga bahaga hingga ke akhir hayat dan sampai ke anak cucu... memang padan bak pinang di belah dua.. :)

    ReplyDelete
  10. wow honeymoon kat oversea, best tu

    ReplyDelete
  11. bestnya honeymoon kat eropah....

    ReplyDelete
  12. Semoga mereka sentiasa bahagia :D

    ReplyDelete
  13. wah..sampai newyork die g honeymoon!!best nyeee

    ReplyDelete
  14. selamat pengantin baru to both of them !

    ReplyDelete
  15. dia orang dah habis jelajah malaysia. so nak jelajah kat obersea la pulak. hehehe...

    ReplyDelete
  16. alahaiii jauhnya pergi... sy gak setakat pgkor je..hahhahhahahha

    ReplyDelete
  17. nak kemana pun boleh asal banyak duit.hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠