Artis Bollywood Gemok

Author : Cik Rose Cute | 9:47 AM | 22Total Comments |
Hmm....Sekarang nie heboh pasal  cerita  heroin fav aku  dah gemuk...!!! Gambar  nie di ambil dari India Today group. Memang gambar heroin fav aku...Apa nak heboh hihihi lakinya Abishek pun tak kisah....isterinya gemuk...janji mereka berdua bahagia...


 
 
Dalam kenyataan Aishwarya Rai kepada media, dia menegaskan bahawa dia mahu menikmati perasaan menjadi ibu tanpa perlu memikirkan masalah berat badan. Namun begitu, media lain telah menulis bahawa Aishwarya telah menghampakan para peminatnya kerana tidak menjaga berat badannya

Hmm...nampaknya Aish telah menghampakan peminatnya untuk aish kelihatan cantik walaupun selepas bersalin....Apa-apa pun kita sebagai peminat menghargai  dia untuk menikmati saat begitu...bersama anaknya....Aish juga tidak mementingkan diri sendiri atau kerjaya semata-mata mungkin dia ingin menjadi ibu mithali  demi anak dengan  menyusukannya.Masalah gemuk boleh settle...sekarang teknologi dah canggih....lagipun bintang bollywood nie banyak duit.... Kita sebagai peminat hanya menyokong...
 



Perbezaan dulu dan sekarang memanglah ketara,aku dulu pun kurus jugak....sekarang dah beranak pinak berisilah hihihi.Kita sebagai wanita akan mengalami perkara sebegini....Kalau tak nak gemuk membujang sampai ketua hihihi... tetapi raut wajah tetap sama....cuma kembang sikit dan dagu menjadi dua.... 
 

 

Nie aku gambar ketika anak seorang...masih still muka aku cute dah kurus lonjong hihihi


nie anak 3....muka bertambah tembam.....Itulah lumrah wanita....Lagipun faktor umur ya dak....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. hehe..tembam2 pun dh beranak 3..ye tak??

    ReplyDelete
  2. kita ni pompuan mmg gitu lah..kalau dah beranak mmg confirm kembang..susah dh nak selim balik..lain la kalau byk duit kan boleh gi tmpat slimming2 gitu..huhu..saya dulu padahalnya masa lepas beranak sulong baru 45 kg..pas jer beranak maira no3 terus jadi 52...adoii..susah dh nk turun..

    ReplyDelete
  3. at least dia x menyorok apa2 drpd public

    ReplyDelete
  4. tak kisah laa kurus ker gemuk ker dagu jadi dua lapis ke janji hati happy bersama suami dan anak2 tercinta kan kak!! kalau slim melim tp keluarga tak bahagia tak guna jugak..

    ReplyDelete
  5. walaupun agak terperanjat tp dia ttp cun.... ala zmn skrg nih kejap je blh kurus,,, lg2 retis kan

    ReplyDelete
  6. alahai... tetap maintain lawa apa Aishwarya Rai tu walaupun dah tembam mambam sikit... yang penting sifat keibuan dia tinggi dan amat2 nak merasa menjadi seorang ibu.. kita sebagai peminat sokong jer la...

    ReplyDelete
  7. terkejut gk tgk aish gemok cmtu. xsangka dia lgsg xkisah psl perubahan fizikal dia tu...pdhl dia artis hehe...papepon...asal bahagia sudaa..

    ReplyDelete
  8. Takpe la, sure lepas ni anak dah besar sikit baru Ais akan kurang beratnya..

    Tp nampak cantik jugak pe walau dah berisi ;)

    ReplyDelete
  9. hehehe... aish tu nak menikmati erti jdk mommy. nnt kurus la dia.

    ReplyDelete
  10. alaa xa, bila aish nak kurus nanti... confirm blh kurus punya.. cpt je kurus.... teknologi mcm2 dah skrg ni kan..

    ReplyDelete
  11. walau gemuk tapi tetap cantiklah..dah orgnya dari asal lagi cantik kan?

    ReplyDelete
  12. so , kalau TIA ni kecik2 kuruih pun boleh jadi tembam lah ek? hehe

    ReplyDelete
  13. betul3...faktor umur pun sbb bdn naik....

    ReplyDelete
  14. mmg betul2 berbeza kan aishwarya rai tuh kan..

    ReplyDelete
  15. ada duit sume boleh ma hehehe

    ReplyDelete
  16. hehe..sayangnyer bdn cantik dia dh xde.. suka jugak tgk dia time kurus... erm, tp kl dia sendiri x heran dia kurus ker x, org lain xleh kata pa2 pun... janji suami sayang...

    ReplyDelete
  17. dah nama pun retis kan...gitu la...huhu...betul tuh, biasalah kan, dah beranak pinak gitu la...:D

    ReplyDelete
  18. biasalahh , lepas nie dia slim lah balik , banyak duit .. x menjadi masalah pada dia ;)

    ReplyDelete
  19. kak... walaupun tak kawin sampai ketua... badan tetap boleh naik jugak...hehehehe
    yg penting kesihatan kena jaga... :)

    ReplyDelete
  20. saya nampak akak lagi cantik berbanding Aishwarya rai tu.. ehehe...

    ReplyDelete
  21. yg penting hati hepi sbb pglaman jd mummy 2 yg lg pntg kn...dia tetap chantek wlopn berisi ^_^

    ReplyDelete
  22. xpe mcm mana pun, yg penting pandai jaga mkn minum suami dan anak2 kan.. :O)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠