Lipstik Kologen Dari Dunia Herbs

Author : Cik Rose Cute | 9:04 AM | 25Total Comments |
Al-hamdulillah....akhirnya merasa juga aku nak pakai lipstik kologen nie....Pukul 2.00 lebih semalam van pos laju sampai....dan picit hon depan rumah aku.Anak-anak aku pulak seperti memahami "ibu barang ibu dah sampai" Sedangkan aku tidak pernah cakap dekat mereka hihihi....Kadang-kadang tue dialog anak-anak aku "ibu hadiah ibu dah sampai" dorang sudah biasa dengan van pos laju datang mesti dalam fikiran dorang hadiah ibu dorang dah sampai...kelakarkan....Yang panas hati driver van tue siap perli aku"Lipstik dah habis ke kak?"Aku jawablah dengan selembut-lembutnya padahal dalam hati panas membara "Biasalah perempuan dik....." hihihi...Aku nak ucapkan terima kasih kepada Blogger Lya  kerana bersusah payah order lipstik nie untuk aku....Lya..cik rose dah masukkan duit...malam tadi ya....nanti check okey..

Sorry ya...kotaknya dah barai...gara-gara syifa main dan berebut dengan abangnya....Kotak lipstik pun nak main..... budak-budak niekan...Betullah kata lya lipstik nie best....kalau bibir kering cepat elok....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. pasne nak tgk kak pakai pulak..he

    ReplyDelete
  2. sy pakai jg..terpengaruh dr blog lya hehehe..so far sy sgt suka..member2 lain tertanya2 sy pakai lipstik apa..

    ReplyDelete
  3. wah lepas ni makin mungil ler bibir cik rose pewiitt muahhh

    ReplyDelete
  4. hehehehe.. menyibuk jer driver pos laju tu yer... cantik pula lipstik ni tau.. :) sayangnya saya ni tak berapa suka pakai lipstik.. mudah sangat bibir kering

    ReplyDelete
  5. Baru order lipstik ni kat kawan saya...:)

    ReplyDelete
  6. wah best ke pakai lipstik ni cik rose.. citra pon ada mslh bibir kering.. aikk pesal posmen tu nak angin lak.. bukan kita bayar ke tuk dia hantar barang..huhu

    ReplyDelete
  7. eh nnti tunjuk lah outcome lipstick tu..menarik jugak..

    ReplyDelete
  8. oyekee?? nak try la jugak..bibir sweety keringla..tp tak menggelupas la..sweety pakai lipice saja pegi keja..

    ReplyDelete
  9. Owhh pasni bibir menjadi lebih mengancam gitu hihi

    ReplyDelete
  10. rm 20 lebih kan lipstick ni?

    ReplyDelete
  11. lipstick ni ada kaler ke? ke ikut natural kaler bibir?

    ReplyDelete
  12. ooo..cik oder lipstik ni ye...mmg elok ni..tak rugi beli..

    ReplyDelete
  13. bagus laa klu leh melembabkan bibir..xde laa bibir kering kan..!!

    ReplyDelete
  14. selamba je budak tu kan?

    lipstik ni ada jual online je ke??

    ReplyDelete
  15. lipstik pun dah kologen..ingatkan susu je..hehehe

    ReplyDelete
  16. kat mana nk beli ni..boleh try gak..

    ReplyDelete
  17. mcm menariklah lipstik ni.. :)

    ReplyDelete
  18. ok yer?? x pernah cuba.. ramai jugakkan kwn sugeest kan..

    ReplyDelete
  19. KALAU PAKAI LIPSTICK NI BOLEH BUATKAN BIBIR KITA ALA2 ANGELINA JOLIE TAK?HEHEHE

    ReplyDelete
  20. Mesti bagus lipstick kologen nie kan...

    ReplyDelete
  21. oooo cik rose order.. nanti tunjuklah pic yg cik rose tgh guna lipstick ni.. :-)

    ReplyDelete
  22. alahai... bestnya lipstick ni! izan pun skrg ni bibir asyik kering je...

    ReplyDelete
  23. HEHE.. SMPAI GAK AKHIRNYA.. LYA BRU PRSAN N3 NI..LATE NI BZ.. XDAN NK NGADAP BLOG SGT.....

    **LYA DH TRIMA DUIT TU... TQ CIK ROSE ;-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠