Sukaneka Taman Perumahan

Hari Ahad yang lepas..kawasan perumahan aku ada mengadakan sukaneka peringkat zon ke dua.Ada bermacam-macam aktiviti yang di adakan....Memang seronok..

Aktiviti bapa-bapa bersukaneka...

Tengah praktik..camna nak gerakkan roda tue guna kayu...Memang susah dan kelakar...

1,2,3 Go.....Semua tak menjadi hihihi

Aktiviti ibu-ibu masukan benang dalam jarum....memang susah beb...nak tercabut biji mata carik lubang jaru yg kecik tue....

Aktiviti rehat sekejap....semua berkumpul bawah khemah...Aku kat bawah pokok sejuk sikit hihihi...

Nampak tak daun pokok tue...memang best duduk bawah pokok.....berangin jer......Bersyukur kepada Allah kerana menciptakan pokok.

Tengok...semua melepak bawah pokok...sambil makan-makan..

My hubby tak sedar aku curik snap gambarnya...

Wah! termenung jauh nampak? hihihi Apalah yg di menungkan tue...

Nie kakak...nak jugak bergambar hihihi

Nie syifa....seronok syifa main ya...

 Dapat main straw...straw nie elok...aku yang beri dia main...

Tengok...Dah gigit straw....Syifa nie suka menggigit tau...


P/S:Minggu nie memang busy sikit...aku nak ucapkan terima kasih kat korang yg sudi singgah sini...Untuk kak ieda...maaf banyak2 ya...ada waktu dan masa saya tolong...hihihi....Lagipun aku join segmen terpaksalah aku follow blog dorang yg join...tue yg sibuk tue...Minta maaf banyak-banyak ya...Blog korang yang singgah sini akan ku terjah.....
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

22 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):

  1. wah bestnye...geramnye tngk pp tembam tu

    ReplyDelete
  2. seronoknya sukaneka macam nie
    paling x tahan bila geng2 vateran masuk joint .. sure happening ! .. ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh..meriah sungguh..bestkan kalau ade neighborhood yg unite cenggini..suke tgk..hehe..

    ReplyDelete
  4. syokkan ada sukaneka macam ni.. enjoy jer

    ReplyDelete
  5. seronokkan ada sukaneka mcm ni, boleh kenal jiran tetangga... tgk syifa pun dah tahu hari tu msti hapenning,..!

    ReplyDelete
  6. syok la cik rose ada aktiviti gini...tmpat saya sekali jer dorang buat aritu..

    ReplyDelete
  7. meriahnya suasana sukaneka tu yer.. eh syifa comel2 ni pun ikut ker? masa habis sekolah dulu jer ada sukaneka kat tempat saya tapi sekarng dah tak pernah dah dorang buat macam ni..

    ReplyDelete
  8. ~bestya..dah lama tak join aktiviti cam tue :)

    ReplyDelete
  9. wahhh enjoy seyhh
    ambooiii chumel ank akak yer..

    ReplyDelete
  10. wahh seronoknya... rumah kat taman kami tu dah lama takde sukan2 ni huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  11. muke syifa garang2 manjew gitew..hihi

    ReplyDelete
  12. meriahnya..boleh keluarkan peluh mcm ne..comelnya syifa ne..bulat...

    ReplyDelete
  13. jelesnya... ada sukaneka camni.. tingin nak join gak tp xda sape nk anjur.. ahhahhahha

    ReplyDelete
  14. wah...rupa baru,.cantik n sweet la...

    comel shifa..geram tgk dia..nk gigit2 je

    ReplyDelete
  15. meriah nyer..akk mng apa? set tupperware? ;-)

    ReplyDelete
  16. alalala...comel nyer si syifa ni...hehehe

    ReplyDelete
  17. tapi best betul kawasan perumahan ada sukaneka gini..hehe

    ReplyDelete
  18. best kan ada aktiviti camni....tapi mana pic cikrose...

    ReplyDelete
  19. Best la kalau boleh berpeluh2 macam tu...segar dan nyaman..

    ReplyDelete
  20. suka singgah blog cik rose ni tgk syifa yg bam2...rasa nak cubit2 je pipi dia tu!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.