Jusco Baru Bukak Ipoh Perak

Author : Cik Rose Cute | 2:54 PM | 18Total Comments |
Bulan lepas aku gan famili kecik aku balik kampung gajah perak.Korang ingatkan yang aku sibuk2 nak balik kampung  hari khamis tue.....Kitaorang gerak ke ipoh hari jumaat..pagi-pagi lagi kitaorang gerak ke ipoh ada urusan pasal duit bukan duit aku hokey...duit mak mertua aku.Aku gan anak-anak tak ikut  dorang buat urusan,sementara menunggu dorang aku gan anak-anak tumpang rumah adik ipar kat ipoh......

Monyet nie di hasilkan dari belon....Memang besar tergantung di atas kat jusco Ipoh...

Budak dua orang nie sibuk main belon yang terbang kat dalam bekas tue...

Bersungguh-sungguh si kakak ketuk supaya belon tue terbang ....Kecian anak aku pakai selipar jepun jer hehehe...Kasut ada...lupa nak bawak ....
Dah penat ke cik kak Oi!!!...

Ibu nie...belum ready dah snap photo....bising si kakak...

Sorry ya...saya masam tak dapat nak join hehehe
Nie...mungkin syifa seronok ibunya snap gambar....

Nota: Memang besar jugaklah jusco dekat Ipoh....Siapa yang duk ipoh mesti dah pergi sanakan....Toiletnya cantik...kalah toilet jusco bukit tinggi hehehe...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. wah, boleh lah pergi bila dah praktikal dekat perak nanti

    ReplyDelete
  2. a'aa besar sgt... jusco ni dh diambil alih aeon kan.. so, nama dia pun dah tukar aeon.. sy br g sekali, ms balik chemor baru ni..hihii

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya monyet tu diperbuat dr belon,trademark JJ ke monyet tu?...

    ReplyDelete
  4. wow....jusco ipoh belum pernah jejak lagi...kalau jusco bukit tinggi mmg selalu....tapi napa xpernah terserempak ngan cik rose????heheeh..

    ReplyDelete
  5. oo...org ipoh blh la melawat tapak ni....

    ReplyDelete
  6. zaman kiter dlu takder pun =(

    ReplyDelete
  7. hari ini jusco ade sale kan... tp kat aeon bkt tinggi...

    ReplyDelete
  8. tak lama lagi mydin terbesar lak nak buka kat ipoh..dekat dgn tol jelapang..

    jusco yg baru ni nur belum pergi, yg lama pernah g..parking sikit...!

    ReplyDelete
  9. syifa suka sangat..
    syifa menang gak tau dalam contest saya.. nanti hantar alamat kat emel ok.
    bucuk80@gmail.com

    ReplyDelete
  10. owh..walaupun tak jauh dari rumah, tapi tak sampai2 lagi ke Jusco Station 18 yang baru bukak tu..hehehe..

    kena tunggu baby besar sikit la kot baru leh nak jalan ke sana..masa pembukaan aritu mak dia tengah sarat, kang risau teberanak pulak kat situ..

    ReplyDelete
  11. jaya jusco ipoh ke?kat mana lak ya....dulu kak ita pernah keja kat situ..keja restoren thai...dah tutup dah rasanya..

    ReplyDelete
  12. my dotter tengok gambar belon ni dia kata ,tuu beloon banyak tuu nak nak hehe

    ReplyDelete
  13. Tak pernah sampai kt JJ ipoh tuu...
    Kalau lalu situ boleh la singgah..

    ReplyDelete
  14. Wah!!! sekarang Ipoh dah macam2 ada yekkk!!

    ReplyDelete
  15. besar sungguh monyet yg dibuat dari belon tu... comel je tgk!

    ReplyDelete
  16. budak2 la plg excited tgk belon kan...

    ReplyDelete
  17. byknya belon..sekarang dh tukor nama ke aeon kan jusco ni..sian kat syifa..

    ReplyDelete
  18. tranung bile nak ade jusco eh? hehe.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠