Amalkan Membaca Surah Al-Waqiah

Author : Cik Rose Cute | 9:44 AM | 23Total Comments |
Malam tadi aku tengok Semanis Kurma...Ustazah ada bagitahu kalau amalkan surah Al Waqiah boleh murah rezeki....Aku pun godek2 kat google dan terjumpa ayat tersebut..Sebelum tue korang pastikan Solat 5 waktu,amalkan solat sunat dhuha,amalkan membaca surah Al waqiah setiap malam,sentiasa beristighfar ,berzikir dan selawat banyak2..kasihani dan hormati ibubapa....kalau semua tue boleh di laksanakan Insya Allah...kita semua  di murahkan rezeki oleh Allah....





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. InsyaAllah kalau selalu amalkan solat Dhuha + surah al-Waqiah ni, kita akan diberi rezeki yang tidak disangka dari Allah..
    Sama2 amalkan..

    ReplyDelete
  2. ada baca tentang ni. pasal seorang lelaki yg nazak bila ditanya apa yang ditinggalkan pada anak2nya adalah surah Al-Waqiah.

    ReplyDelete
  3. cik rose cute.. nak copy..
    tq

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas perkongsian ini cik rose..

    ReplyDelete
  5. wahh .. syukran kak .. sudah berkongsi lagi satu ilmu :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..Perkongsian yg mmg sgt bermanfaat..Surat Al-Waqiah ni mmg sgt bagus di amalkan..amin2.Moga kite sume dirahmati dan diberkati Allah S.W.T slame nye.

    ReplyDelete
  7. ye mmg betul cik rose.amazing.cubalah... :)

    ReplyDelete
  8. ilmu yg baik untuk di kongsi bersama... terima kasih atas perkongsian ilmu... :)

    ReplyDelete
  9. insyaAllah andai diamalkan selalu + dengan usaha + dengan tawakal dan redho = apa yang kita ingini tu akan diperolehi..

    ReplyDelete
  10. thanks sharing..akak copy dan print...

    ReplyDelete
  11. bagusnyer akak ni.... thanks for sharing...

    ReplyDelete
  12. bagaimana pula dengan surah Al- Mulk??

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..pengkongsian yg bagus..insyaallah..bolehlah kita amalkan

    ReplyDelete
  14. thanks for sharing...sukeeeee!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. Insyallah mudahan murah rezeki kita bersama..

    ReplyDelete
  16. Terima kasih atas perkongsian maklumat ini...

    ReplyDelete
  17. ooo yeke.. InsyaAllah akn diamalkan..

    ReplyDelete
  18. ada masa akk buat solat dhuha .. adakalanya lupa ..
    TQ sharing dik .. insyaallah mana yg baik kita sama2 amalkan ;)

    ReplyDelete
  19. Tengok juga. Kelakar betul ezat tu kan? Surah yg pendek dan sedap juga bila dibaca. Masa sekolah men dulu ada tersenarai salah satu surah yg dibaca setiap minggu lps solat maghrib

    ReplyDelete
  20. mmg bagus kalau amal kan surah ni. ;)

    ReplyDelete
  21. insyaAllah.. sy pun nk amalkn gak la.. hehe.. thanks for sharing Kak Rose..

    ReplyDelete
  22. SEMOGA KITA SEMUA AKAN DIMURAHKAN REZEKI iNSYAALLAH..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠