Tasha Manshahar

Author : Cik Rose Cute | 4:17 PM | 13Total Comments |
Terkenal dengan kemerduan suaranya menerusi lagu “Be mine” membuatkan ramai mengenali siapa Tasha Manshahar. Beliau merupakan seorang lagi artis dari rangkaian media muzik Youtube. Kelebihan pada suara yang lunak membuatkan ramai yang tertarik untuk terus mendengar lagu yang dinyanyikan oleh beliau.

Disebalik kepopularitian menyanyi beliau juga mengunakan kesempatan yang ada untuk merakam video cara pemakaian fesyen tudung yang beliau sendiri hasilkan. Fesyen lilitan tudung bawal ringkas yang telah dihasilkan beliau kelihatan sangat menarik dan sopan.
Bagi anda yang selama ini memakai tudung bawal dengan ikatan atau lilitan yang biasa sahaja tu boleh lah mencuba gaya baru dari Tasha Manshahar pula. Pengayaan tudung dengan lilitan ini bukan sahaja menarik tetapi mampu memberi kelainan pada diri anda sendiri juga.

Note: Bolehlah cuba nanti....Nampak cam senang jer hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. tengok jugak tasha dalam youtube heheee

    ReplyDelete
  2. fesyen macam ni memang mudah dan ringkas kan..sy pun suka tgk org pakai tudung camni..tp sy takleh pakai sebab tak pasal2 kena tarik dengan si anak tu pulak kang.dahh senget benget pulak jadinye nanti huhu

    ReplyDelete
  3. cute tasha ne kan..mulus jek kulit..

    ReplyDelete
  4. smart nya, cari dia pun senang . ^^ thnks share . nak cuba lah hehehe

    ReplyDelete
  5. tasha memang lawa :D


    btw , jom join segmen ni :)

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  6. mmg ramai artis youtube sekarang kan? tak apalah. kalau pakai bawal selesa dgn cara biasa je. old school betul la.

    ReplyDelete
  7. cantik tuannya...nak kena cuba juga ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠