Teknik Make-up Yg Memukau!!!

Author : Cik Rose Cute | 7:59 AM | 22Total Comments |
Pandai betul cara gadis di bawah nie make-up...Macam tak percaya teknik make-up boleh membuatkan muka gadis nie cun giler....

Wajah  gadis jepun  Sebelum make-up....nampak tak?cam ada jerawat di wajahnya.....








































Nota:Cantikkan....sekarang nie dah macam-macam teknik make-up yg membuatkan kita sentiasa cantik...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. mmg ada byk teknik mekap tapi ...tak pandai...mekap lagi buruk adalah...huhuhu..cik rose pandai mekap tak?

    ReplyDelete
  2. teknik yang sangat berguna buat saya juga ni..
    terus jadi cantik sangat ar.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik!!

    tp sy xreti pun..hihi

    ReplyDelete
  4. wahhh... dah berubah mjadi sgt2 cantik... lya mls nak makeup gini..just pakai y wajib je..

    ReplyDelete
  5. senang je tgk.. nak senang lagi guna naturactor jer.. hehe

    ReplyDelete
  6. mata jd bulat je kan..tp kecantikan natural tu lebih mempesonakan sebenarnya :)

    ReplyDelete
  7. hebatnya, mekap tu ada jual kt sini tak haha

    ReplyDelete
  8. cantik..!

    tapi byk betul foundation dia pakai..!

    susah beno nak nenyehnyer..!

    dah lah nur ni jenis pmalas n nak cepat,..hihihi

    ReplyDelete
  9. sgt3 berbeza before n after make up..hehe..

    ReplyDelete
  10. huhuhu..sekali bukak mekap dia..

    ReplyDelete
  11. chantik sangat . tapi kita tak pndai nak tacap2 muka ni

    ReplyDelete
  12. trlalu byk berbeza sblm n selepas.....siapa sangkakan dr gadis biasa2 trserlah kecomelannya bila di makeup.

    ReplyDelete
  13. paling pnting bt saya, foundation, celak n maskara n lipice.. (^_^)

    ReplyDelete
  14. mcm2 teknik skrg yang buat jadik makin cantik! :)

    ReplyDelete
  15. mula2 pandang tak rasa apa pun..last2 pehh..meleleh air liur..ahaks...

    ReplyDelete
  16. betul tu kak... tapi ckj tak pakai make up... lebih suka yang natural look.. :P

    ReplyDelete
  17. mmg cantek la....sangat comel!!

    ReplyDelete
  18. mmg cantik..saya kan cik rose kalau make up bkn makin ctk..makin buruk adalah...huhu..mmg tak reti nk mekap2..

    ReplyDelete
  19. wah tiba2...menjadi cantik.....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠