Comel Lisa Surihani: Trailer Istanbul Aku Datang

Author : Cik Rose Cute | 3:05 PM | 19Total Comments |
Hari nie.....aku rajin pulak publish entry hihihi...mungkin mood tengah baik....Seriusly memang aku suka tengok "Trailer Istanbul Aku Datang" yg di lakonkan oleh Lisa Surihani,Beto dan Tomok...Boleh rasanya di’lupakan seketika fakta yang Lisa Surihani sudah pun berumahtangga kerana Lisa sangat- sangat comel dalam trailer terbaru filem Istanbul Aku Datang ini.

Grand Brilliance dan Red Films melancarkan trailer pertama filem arahan Bernard Chauly yang aku kira cukup buat untuk peminat Lisa Surihani teruja menantikan filem ini ke pawagam sekitar tahun ini.

Lisa Surihani membawakan watak seorang gadis yang terbang ke Istanbul, Turki untuk bersama kekasih hati namun menjalani pelbagai rintangan untuk meneruskan kehidupan beliau di’sana — termasuk adegan adegan comel bersama Beto Kusyairy.



 Sweet jer tengok Lisa Surihani dalam filem nie....Aku pun tak sabar nak tengok...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. wah tak sabar nak tengok ni.. :)

    ReplyDelete
  2. haa tu la.. byk plak entry cik rose hari ni.. mmg mood bagus ni ek..hihii

    ReplyDelete
  3. Lisa Surihani walau apa jua keadaan tetap comel.. :)

    Suka dengan Lisa ;)

    ReplyDelete
  4. tak sbr nak tgu filem nih...msti best

    ReplyDelete
  5. bestn nye belakon kat istanbul..tempat bloger moh kembara :)

    ReplyDelete
  6. mesti best ni filem ni..ada gak tgk aritu promo ni..

    ReplyDelete
  7. a'ahlah cik rose, bestlah..!
    nur pun rasa tak sabar nak tgk dekat pawagam..!

    ReplyDelete
  8. :)..nak tengok juga :) la....ngeee

    ReplyDelete
  9. Suka tgk muka dia,cantik....

    ReplyDelete
  10. oh filem ke? sy ingatkan drama bersiri..wah wajib tonton nih..kena paksa encik somi nnt hikhik

    ReplyDelete
  11. haha.. memang cute betul..

    ReplyDelete
  12. wahhh bestnyeee, hurmmm akk pun macam x sabar nie sure comel lisa kan ;-)

    ReplyDelete
  13. Hai first time Kat sini dah jatuh hati dgn blog pink ni. Kita follow.. ;)

    ReplyDelete
  14. tggu tgok online sajalah.kehkeh..

    ReplyDelete
  15. tak sempat langsung nak godek2 benda2 ni..

    ReplyDelete
  16. memangggg kiutttt sangat si liza ni kannn

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠