Panas !!! Ady Putra Bercerai!!!

Author : Cik Rose Cute | 3:01 PM | 23Total Comments |
Baru settle masalah Rita gan suaminya .....tup-tup timbul gosip tentang Ady putra ingin meceraikan Isterinya...
Jom! kita baca kisahnya...

Gambar bersama isteri semasa mengerjakan umrah bersama
Ini post yang ketiga ZoOM bercerita mengenai kisah perceraian dan bakal bercerai artis, terbaru yang ZooM baca dalam akhbar hari ini mengenai pelakon daripada seberang, Ady Putra,31 yang dikatakan memfailkan kes perceraian dimahkamah syariah pada 1 Mei lalu.
Ketika ditanya wartawan, Ady Putra tidak ingin bercerita lanjut mengenai perceraiannya itu, tetapi yang pasti tidak ada persefahaman diantara mereka.
Dan beliau menafikan isu tidak ada anak atau kehadiran orang ketiga, tetapi berpunca daripada masalah dalaman suami isteri.


Kredit: Zoom Artis


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. alahai, macam2 sungguh la dorang ni. sikit2 nak cerai..cubala bawa berbincang dari hati ke hati dan cari penyelesaiannya.. kan dah sama2 buat umrah tu..seeloknya masing2 boleh faham memahami..sngat2 tak suka la bila ada macam2 kes penceraian ni..semoga Allah tetap melindungi rumahtangga kami...

    ReplyDelete
  2. pelik gak..elok2 bahagia tup tup nk cerai la plk..

    ReplyDelete
  3. baru tgk diaorang pg umrah aritu... tak sangka lak... ada dgr lak kt sinar pg td...

    ReplyDelete
  4. dah jodoh tiada kan..harap yg terbaik..

    ReplyDelete
  5. adehhh..takut la dgr nak bercerai2 nie..mudah2an dijauhkan..aminnn..

    ReplyDelete
  6. "Sama dengan post ZoOM sebelum ini, semoga pasangan ini memikirkan semula keadaan anak-anak dan jangan terlalu mengikut emosi semata."

    ???
    bukan ke dyorang xde anak?npe kne pikir kdn anak2 lak? :o

    ReplyDelete
  7. tentu ada cara lain selain daripada bcerai..cubalah bawa bincang elok2 kan..

    ReplyDelete
  8. mg2 ada harapn utk mereka kembali berbaik..

    ReplyDelete
  9. Macam2 lar dunia artis niey.. =.='

    ReplyDelete
  10. Xde angin xde ribut tub2 nak cerai...

    ReplyDelete
  11. maaf ya, zoom artis ni rasanya kena memperkemaskan lagi ilmu. memetik kata-kata terakhir zoom artis,"Sama dengan post ZoOM sebelum ini, semoga pasangan ini memikirkan semula keadaan anak-anak dan jangan terlalu mengikut emosi semata."

    ady putra dan isteri masih tidak dikurniakan anak walaupun setelah 6 tahun berkahwin.

    ReplyDelete
  12. popular dan hensem....badan pun tegap..emmm...

    ReplyDelete
  13. alahai... tak habis2 kisah artis bercerai berai ni ye...

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak singgah. Blog dah cantik :) pinky..
    Mungkin ada masalah dalaman dan jodoh setakat itu. Apa pun semuanya ada hikmah. Kalau itu yang terbaik utk mereka. Janji tidak mengaibkan pasangan.

    ReplyDelete
  15. salam Rose..andai itu yg trbaik tuk mereka,siapalh kita umtuk menidakkan keputusan yg telah mereka buatkan...

    ReplyDelete
  16. hmm tiada jodoh. moga btemu cinta yg btul2 sjati slpas ni

    ReplyDelete
  17. Dlm dunia artis cerai berai tukar suami atau isteri baru macam tukar seluar dalam aje...hampeh!!

    ReplyDelete
  18. hrpnya masih ada sinar la.

    ReplyDelete
  19. haihh bercerai lagi...tapi apa kan daya...hal rumah tangga orang...xnak masuk campur buat andaian...

    ReplyDelete
  20. sejuk mata tgk gambo g umrah ni...moga ada jln penyelesaian yg terbiak insya Allah :)

    ReplyDelete
  21. Hmm. Moga kedue2nye tetap bhgia dgn kptsan yg dbuat

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠