Comel Si Cilik Bertudung...(Nur Aisyah Humairah)

Author : Cik Rose Cute | 1:20 PM | 18Total Comments |
Kalau tengok gambar adik comel nie...memang sejuk mata memandang....Mata pulak tak berkelip-kelip apabila melihat gambar si cilik nie....

 Si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?


Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini.













Pandai Betul Beraksi depan camera....geram tengok gambar dia....

Note: Sorry Gambar terlalu banyak hihihi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. alahai cutenye...pandai posing plak tu

    ReplyDelete
  2. aloh aloh mmg comel..sgt3 comel..harap2 berkekalan smp besar..

    ReplyDelete
  3. dia ni pelakon ke ea?? huhu..pnh nmpk dlu tp utk apa lupa dah

    ReplyDelete
  4. Alahai kak, memang comel sesangat..
    Sejuk mata memandang ;)

    ReplyDelete
  5. comel nya dia..boleh jadi model ni...
    sekali imbas macam muka katon ana soleha pulak..kan??cute sangt...

    ReplyDelete
  6. amboihh. kemain posingnye tu. ;)

    ReplyDelete
  7. Comelnya dia dan pandai plk beraksi dpn kamera....

    ReplyDelete
  8. chumel2....
    pandai possing lagi... :)

    ReplyDelete
  9. Comel... pernah jumpa ngan adik aisyah ni.. pandai sgt bergaya.. ;)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum rose...alamak cute nyer model ni manis jer die bertudung...:)

    ReplyDelete
  11. aah cuteee je dia pkai tudung, akk pun geramm dik

    ReplyDelete
  12. anak sape la ni..comeyy sgguh..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠