Kucing Pun Tido Dalam Buaian

Author : Cik Rose Cute | 8:37 AM | 26Total Comments |
hehehe aku nak share gan korang aku tengok gambar nie terus tersenyum.....Bertuah betul kucing nie...Tuan yang membela siap tidokannya  dalam buaian .....cam baby pulak....

Tengok...betapa lenanya.....aku nak jadi kucinglah kalau layanan istimewa cam gini.....


Sweetkan....Kucing nie kucing kawan aku...aku panggilnya kak nor,kitaorang kenal time keja dulu...anaknya memang suka kucing.....

Syifa geli gan kucing tak tahu kenapa...kalau kucing gesel kat syifa,dia menangis...geli kot hehehe,yang haziq pulak memang suka kucing....Siap pesan kat abahnya beli kucing kat jusco....Mana ada jual kucing kat Jusco hehehehe Si kakak tak kisah...nak kata minat kucing pun tak,minat pun tak...biasa-biasa aje....Itulah ragam 3 orang anak aku hehehe membuatkan aku tersenyum....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. wah bukan main manja lagik kucing tu dok tido dalam buai ek, kalo balqis mmg suka snagat kucing ni

    ReplyDelete
  2. wah2 ... seronok betul ..
    kalau kita jaga kucing dengan baiknyaaa , pahala besar , kucing nie kesayangan nabi kan ;)

    ReplyDelete
  3. alahai..ade tido kat baby court x...

    ReplyDelete
  4. sayang sungguh tuan kucing tu kat kucing dia.....tapi tak pening ke nnt kucing tu tido buai....
    izan alah kucing ...walau mia asyik minta kucing...mgg tak akan ada kucing kat rumah kami...

    ReplyDelete
  5. kihkihhh... ! bertuah punye kucing...

    1st time tgk kucing tido dlm buaian ;)

    ReplyDelete
  6. nak bermanja le tuh kucing tuh.syifa mungkin sebab kecik lagi kot.kucing tu pon mcm sama besar dgn dia je

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ibu....alamak cute nyer die tido dalam buaian tu ....suka2 mama tengok n mama nak minta izin share gambar ni yer...:)

    ReplyDelete
  8. comel gile kucing tuh tido dlm buai..betul bgs layanan haaaa yg tuan die bg..;D

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. geramnya nengok kucing ni... siap tidur dalam buaian... hahahahahahah.. pagi2 dah buat saya tersenyum tengok gambar kucing comel ni..

    ReplyDelete
  10. wah... cutenya kucing tu... siap ada buai lagi...
    family sy memang suka kucing...
    kucing siap tidur dgn sy tiap2 malam... hehehe

    ReplyDelete
  11. amboi kucing .. haha ... manja dah ni

    ReplyDelete
  12. salam Rose..SELAMAT HARI IBU!Semoga kita menjd ibu yg trbaik tuk anak2 kita.InsyaAllah.
    K.atie pon geli gak ngan kuce ni..takat tgk blh larrr klu pegang...maunya menjerit :D

    ReplyDelete
  13. hihii suh beli kat jusco.. :-)

    ReplyDelete
  14. ngada2 je meow ni cubit kang hehehehe

    ReplyDelete
  15. amboi.. kalah budak2 kecik... huhu

    ReplyDelete
  16. Comelnyer tido dalam buaian :)

    ReplyDelete
  17. amboi2 kucing la ni..bukan main lagi..aritu tgk gambar tido berbantal dan berselimut..ni berbuai plk..

    ReplyDelete
  18. amboihhhhhh. siap berbuai bagai. kain pelikat tu pun cntik je. ;)

    ReplyDelete
  19. sooo cute..ingat dulu..adik saya ada gak bela kucing..nama dia "Bujang".. sangat manja..tidur dlm buai, minum susu dlm botol.. kalau pepagi tu..mesti nak masuk bilik tidur skatil ngan kiterg..siap berselimut ag.. chomey sangat

    ReplyDelete
  20. alololo..comeiii..!

    nanti nur nak try buat kat kucing nur lah.. :)

    ReplyDelete
  21. ingat baby je tido dalam buai..
    kucing pun ada jgak..

    ReplyDelete
  22. syokknya kucing nie...tgh mimpi apa laah kucing nie ya?

    ReplyDelete
  23. untungnyer kucing tu...msti lena dia tido... hehehe
    dana suke org yg syg kucing nih.. n tak suke sgt ngn org yg pukul2 kucing... mmg takde hati prt

    ReplyDelete
  24. alahai... bertuah badan si kucing ni.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠