Tak Dapat Balas Kunjungan Kalian

Author : Cik Rose Cute | 1:47 PM | 17Total Comments |
Minta maaf banyak-banyak ya....pagi tadi cik hubby aku godek2 komputer aku nie terus tak boleh komen blog you all....pastu bila aku klik link blog you all  loadingnya lama sangat2....adoi!!! sakit kepala....mungkin problem mozilla kot....sebabnya aku klik mozilla dah jadi "Not Responding" sakit jiwa betul....

Sebenarnya cik hubby aku nak repair yang pasal mula2 on komputer gelap semacam...tiga saat 4 saat baru komputer aku nie terang benderang...tup-tup bertambah problem lain,yang gelap gelita still masih ada....huhuhuhu...Terima kasih kepada cik hubby aku bikin problem makin bertambah....huhuhu

Okey Tq



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. xpe.. dah ok nnti baru kunjung mengunjung.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum rose...kesian nyer die...

    ReplyDelete
  3. mengerti2

    pe pun... nak jemput tuan blog join GA anjuran sy... ;-)

    ReplyDelete
  4. bila pc buat hal, aduh.. nak buat kerja pun tergendal jadinya.. :(

    ReplyDelete
  5. dah sama cam izan leh ,,,
    ssh betol nak bw
    byk blog xleh buka
    sudahnya mood berblog dh lari,,
    mg pc kembali pulih

    ReplyDelete
  6. done follow..2630..

    http://sharetogether13.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. patutla dah lama tak dengar berita che ros...hehe

    ReplyDelete
  8. xpela kak.. nk wat camne..huhu.. yg pntg, hubby akak dah berusaha sedaya mampu. ;)

    ReplyDelete
  9. En Hubby nak suruh Cik Rose berehat tu. Terima kasih la kat dia pasal ambik berat hehehe.

    ReplyDelete
  10. En Hubby nak suruh Cik Rose berehat tu. Terima kasih la kat dia pasal ambik berat hehehe.

    ReplyDelete
  11. takpe lah kak, dah ok jenguk blog mama yer.. hihi

    ReplyDelete
  12. saja tu nak suruh kak rose berehat.. hihi..

    ReplyDelete
  13. hehehe..nanti pc sihat bolehlah bw.. :)

    ReplyDelete
  14. Gugugu.. Incit hubby cuma nak membantu.. Sabo jela.. Gugugu~~

    ReplyDelete
  15. Huwaa kalau saya laptop dah mereng, hntr kedai terus. Sbb kalau saya baiki sendiri lg parah huu.

    *Hehe lama tak jenguk sini, rindu pulak >_<

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠