Review Blog Yang Menempah

Author : Cik Rose Cute | 7:21 AM | 21Total Comments |

http://1.bp.blogspot.com/-pp4REWOSBb8/UeP6cqCxCeI/AAAAAAAAAF0/E2GMI_L4uNs/s1600/8.png

Blog di atas adalah blog  "A.H.Z.I ENTERPRISE" blog nie bisnesnya tentang baik pulih komputer di bawah adalah perkhimatan yang di berikan...

Di AZHI Enterprise kami menyediakan perkhidmatan seperti : -

1. Baik pulih komputer/laptop sehingga ke peringkat chipset/papan litar utama(motherboard)

2. Baik pulih LCD MONITOR

3. Membekal aksesori ganti bagi komputer dan laptop seperti :-

       3.1. Papan Litar Utama
       3.2. LCD/LED laptop skrin pelbagai saiz
       3.3. Papan kekunci laptop (keyboard)
       3.4. Pelbagai Model Casing bagi laptop
       3.5. Bateri pelbagai model laptop
       3.6. Pemacu Keras pelbagai saiz(hard disk)
       3.7. Memory (RAM)

4. Membekal laptop terpakai

5. Kerja-kerja Networking

6. Khidmat rundingan

untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan sila klik SINI
kalau korang ingin menyinggah atau follow boleh klik A.H.Z.I ENTERPRISE nie ya..hope owner suka blog yg aku design tue...Okey...untuk pengetahuan korang,header tue bukan aku design...memang dah ada kat blognya...aku just baik pulih templatenya sahaja..


 Blog Yang kedua adalah blog Riewien Collection  tema blog nie adalah kaler biru....minggu banyak pulak customer aku request kaler biru...Terima kasih kepada owner yang sudi membuat tempahan dariku....korang nak masuk blog Riewien nie klik jer Riewien Collection  ya...
http://4.bp.blogspot.com/-BYNYI3G1i2M/UeeLZO_OWMI/AAAAAAAABMo/w2t_IBaZeIM/s1600/5.pngll
Inilah adalah blog ketiga yang aku edit....hihihi...Kaler yg di request oleh owner blog  Warna  :hijau daun + hijau pucuk pisang...dan hasilnya seperti di atas...Kalau korang nak tengok full klik SINI


http://4.bp.blogspot.com/-5S7cKnbHFzE/UeettZdlvBI/AAAAAAAAEkU/w7sxN5gXvdw/s1600/8.pngm

Blog yang ke empat aku edit...blog nie adalah blog "gadis bunga" ownernya memang sukakan kaler pink dan merah...Kalau korang nak tgk full klik SINI


Hari nie mungkin petang balik Kampung Gajah hihihi nak berbuka kat kampung....,hari tue ketuk2 ramadhan ada buat sunting kat pasar tani kampung gajah kikiki.... Ada tak sesiapa tengok? Okey aku chow dulu...nak berkemas barang jap...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. salam jumaat&salam ramadhan # 10 kak rose

    ReplyDelete
  2. CANTIK..KALAU CR EDIT BLOG BUI NNT,BUAT MCM RIEWIN COLLECTION K..^_^

    ReplyDelete
  3. thank you akak..happy akk sudi edit2 sikit dan review..hope bisnes kami makin maju wlupon baru nak buat blog.hii..

    ReplyDelete
  4. hehehe...shantik shantik shantek :-)

    ReplyDelete
  5. cantik2 design..hati2 di jalan raya ;)

    ReplyDelete
  6. syoknya balik kampung.. kampung sya sekangkang kera jer.. hehehe

    ReplyDelete
  7. next time, kak nak cuba hasil kerja tangan cik rose pulak...heee

    ReplyDelete
  8. kemas je blog yg akak edit.. :)

    ReplyDelete
  9. terbaik hasil-hasil editing tu :)

    ReplyDelete
  10. Nanti boleh cerita tentang pengalaman berbuka dan bersahur di kampung....

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum rose....menarik nyer...:)

    ReplyDelete
  12. cantik.akak mmg pandai dlm mengedit blog :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠