JCard Day Shopping Sakan

Author : Cik Rose Cute | 9:16 AM | 15Total Comments |
Petang semalam  dalam pukul 4.00pm,kami sekeluarga plan nak ke Jusco Bukit Tinggi...konon2 shopping nak raya kikiki...Tapikan... bila nak start kereta,kereta tak mau hidup....kita orang dah berada dalam kereta dah time tue...terus keluar...(dalam hati tak jadi ke nak shopping hari nie)...Lepas tue cik hubby aku berusaha jugak pinjam jumpper kat jiran sebelah dengan keretanya sekali....maknanya enjin kereta dah kon ..tak tahu mana silapnya tiba2 kon..padahal baru tiga hari lepas naik kereta...emmmm dah jumpper enjin kereta bunyi....nasib baik...kikiki

hasil shopping semalam...kat atas tue baju aku...less 10% jer...kedekut betul jusco kikiki

Gambar nie pulak baju syifa...less 70%,jenis cotton beli kat Padini shop...Nasib baik sempat rembat saiz syifa yalah tinggal satu jer saiz 3 not badlah  harganya....
Nie pulak baju kakak....lebih kurang jer dengan syifa....konon2 sedondon kikiki...
 Baju Haziq...baju laki nie..mahal sikit...
Seluar haziq...pakaian haziq jenama miki...jenama miki nie design baju dengan seluar cantik2...
Tudung kakak beli kat Sungai Besar...nak matching gan baju raya...

Semalam kat Jusco ramai betul orang...nak parking susah,nak bayar lagilah kena beratur panjang huhuhu

Okey Bye!! 
Tolong LIKE Fanpages Facebook ya..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. BERKENAN TANG TUDUNG TU..CANTIIK

    ReplyDelete
  2. wah shoping lagi
    raya sakan laa depa

    ReplyDelete
  3. Amboi, mengancam bajunya. Sedondon.

    ReplyDelete
  4. wahhh dah ada aura raya tu ekk..hehhee

    ReplyDelete
  5. hihi,, kemain lagi .. siap sopping dah.. mama belum kak

    ReplyDelete
  6. haritu gi jusco lepas isyak full park kottttt! depa buat apa tatau..huhu

    ReplyDelete
  7. hah,kalau kat jusco ada sale,mmgla parking susah..hehe..comey baju syifa tu..

    ReplyDelete
  8. cantik2 semuanya...
    kalau nak dekat raya ni mmg mall penuhlah kan...

    Nur sendiri belum shopping raya lagi..hehehe

    ReplyDelete
  9. Mieza 2 hari berturut2 gi kejar JCard Day kat Jusco.. Kelmarin di Jusco Kinta City.. Tapi tak banyak sangat choice pun.. Pastu semalam gigih pujuk hubby gi kejar JCard Day kat Jusco Station 18 pulak.. Lebih banyak pilihan.. Nak cari baju hubby jer.. Dia punya taste payah sikit.. Semuanya tak berkenan, itu tak berkenan ini tak berkenan. Naik stress pulak kita dibuatnya. Mana taknya, kalau nak cari baju takde lain kaler itam, kelabu, itam, kelabu, putih jarang2 sekali.. Selain dari tu jangan haraplah dia nak pakai.. Nasib baik semalam terbuka juga hati dia nak try kaler lain.. Berjaya rembat thirt 2 helai, jeans 2 helai, baju melayu sepasang.. Berpeluh2 dibueknyo walaupun shopink dalam aircond.. Hehe..

    ReplyDelete
  10. Akak jumaat baru nie pegi jusco jugak..shopping baju emir.. pnya la ramai org..time nk bayar tue la paling tension sekali.huhuhu.

    ReplyDelete
  11. wahh hakak kite ni..soping sakan.. jusco dah jadi aeon..tp nak gak sebut jusco kan..hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠