Kasut Raya

Author : Cik Rose Cute | 6:45 PM | 15Total Comments |
Dah settle beli barang untuk raya...Boleh di katakan semua dah beli tak perlu risau lagi...Alhamdulillah...

Kasut Syifa polkadot bulat2 besar


Kasut kakak....syifa dengan kakak lebih kurang sama jer design kasutnya...

Kasut Haziq...Kasut haziq paling mahal....tak mengapalah...hadiah untuk dia penggal pertama hari tue periksa dapat no 1,lagipun dia memang nak kasut kaler putih...Dia sayang betul dengan kasut nie....

Okey Dah settle hal shopping raya kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. Geram tgk kasut budak2 nie..cute jer..:)

    ReplyDelete
  2. wah!! sakan beraya tahun ni.. tak pe, sekali setahun kan..

    ReplyDelete
  3. wah..cantik..:) btw fizi dtg follow sini..:D

    ReplyDelete
  4. kasut ibu dgn ayah mana?
    hehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. dh settle.. best la.. sy belum habis lagi.. huhu

    ReplyDelete
  6. hamboi comelnye kasut anak2.. :)

    ReplyDelete
  7. M pun dah shopping abih dah...lps ni tak kalut dah la...

    ReplyDelete
  8. Jelesnya...dah setel. Akak belum mula pun..uwaaa!

    ReplyDelete
  9. mn kasut ibu dia
    comel kasut budak2
    mia punye x beli lagi

    ReplyDelete
  10. Teringat zaman kecik2 dulu.. Rasa macam tak lengkap jer kalau mak tak belikan kasut raya. Paling feveret, mak pernah belikan kasut raya terompah baldu kaler merah hati.. Siap ada loceng dalam dia.. Hikhik!

    ReplyDelete
  11. tahan lama sikit drpd kasut yg glitter2 tu kan..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠