Program Tak Menjadi

Author : Cik Rose Cute | 9:16 AM | 14Total Comments |
Baru balik dari kedai...bengang giler...aku fikir kat kedai tue ada bahan2 aku nak buat puding roti...rupa-rupanya tak ada,buat penat jer...aku jalan kaki.  Frust betul!!!  huhuhu...

Itu sebab tajuknya program tak menjadi...terbayang-bayang keenakan puding roti....emmm...bila pulak nak plan buat puding nie....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. hahahaha... cuba g supermarket.. mcm mcm ade...

    ReplyDelete
  2. hihi.. tak pe kak, anggap je akak bersenam..

    ReplyDelete
  3. xpe2.. de rezeki di lain kali mgkin...

    ReplyDelete
  4. kesiannya..mesti penat kan..dahlah penat kecewa lak tu huhu sabo ea :)

    ReplyDelete
  5. try la cari kat kedai lain kak.. hihi.. kena bagi jadilah program tu.. ;p

    ReplyDelete
  6. puding roti?? wah.. dah lama tak makan puding roti ni.. mak aih..

    ReplyDelete
  7. alahai kecian nye kan dah tak mnjadi program nak buat puding roti tu..tak pe la lain kali boleh buat ea...jgn nangis ea....heheh

    ReplyDelete
  8. wah
    nak berpuding pulak
    mg nnt berkesempatan laa membuatnya

    ReplyDelete
  9. esok masih ada kak.. hehe.. nanti buat banyak2 tau.. balas dendam.. ;)

    ReplyDelete
  10. takde rezeki kot. mesti nnt ade org bagi puding roti ke? huhuhu.

    ReplyDelete
  11. Kedai runcit ke kak? Hehe. Ciannyee.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠