JOM ORDER KUIH BTG BURUK & MINI POPIA!!

Author : Cik Rose Cute | 2:10 PM | 13Total Comments |
Dapatkn KUIH TRADISI 
KUIH BATANG BURUK=450GM
 KUIH MINI POPIA 1/2KG & 1 KG....300GM PON ADA!!!


KLU NAK JD AGEN/ORDER LBH DR 50 PAKET
ATIE AKAN HTR SENDIRI
TP SEKITAR KL,KLANG,IPOH,BAGAN DATOK,TELUK INTAN,SABAK BERNAM & MANJUNG SHJ!!
Berminat?
PM ATIE:KAK YANG
atau
EMAIL:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

 RASA  & KEENAKANYA PASTI MENJADI INGATAN SEMUA....JOM ORDER!!
 
Korang jangan order dengan aku pulak kikiki...nie aku sajer share dari blog Kak Azatie Sayang  
tq..



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. Salam Rose.Terima Kasih promote biz k.atie kat blog Rose ni.Syg Rose ketat2... (^_^)

    ReplyDelete
  2. Sedapnya popia mini tu. Nyum2!

    ReplyDelete
  3. Saya suka dua-dua kuih ini. Rangup.

    ReplyDelete
  4. Wah bagus kak rose nih promote biz org...

    ReplyDelete
  5. mesti kak atie suka sgt ni, CR tlg promote,,,ehe mg ramai yang order yer kak ti,,,,CR, raya nnt nak g rumah,,,hiihhi

    ReplyDelete
  6. ingatkan kak ros yg jual.. ;)

    ReplyDelete
  7. sedapp nye batang buruk tuu
    kegemaran org JB
    tahun nie akak nak buat popia nestumm .. tgk kalau jadi ;)

    ReplyDelete
  8. ingatkan akak yang jual..hihihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠