Gambar: Royal Baby. Anak William & Kate :D

Author : Cik Rose Cute | 9:19 AM | 16Total Comments |
Jom! layan anak mereka yg comel tue...anak orang putih pasti cute...

Kate Middleton  selamat melahirkan baby sulung Isnin yang  lepas.Beliau melahirkan  Baby boy dan berat  lebih kurang 3.79kg. Akukan bila tengok baby geram jer...


kecik-kecik lagi dah bawak jalan-jalan....Kalau ikutkan Kate nie dalam pantang lagikan....kalau orang melayu mana boleh jalan2 kalau dalam pantangkan.....mat salleh selamba jer...hihihi





Nampak bahagia pasangan niekan....perut kate masih still buncit lagi...yalah...baru lagi melahirkan baby...tapi muka tetap maintain cantik dan berseri-seri....

terima kasih...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. haah msh nmpk bncit..comel je anaknya walau samar2 je tgk.

    ReplyDelete
  2. sweet muka anak dier..muka ikut apak dier...

    ReplyDelete
  3. sweet muka anak dier..muka ikut apak dier...

    ReplyDelete
  4. baby comel tapi bab perut still buncit..kalau MV lepas bersalin mmg perut kempis ..hehe

    ReplyDelete
  5. salam kenal (n_n), wah dah bersalin mmg akan buncit jugak ye perutnya, hihi ...btw, kate mmg cantik :D

    ReplyDelete
  6. baru lepas beranak dah pakai kasut tumit tinggi ke....
    aiyooo....

    comel...

    ReplyDelete
  7. HA,AH KAN..SELAMBA JER DIA..BARU MELAHIRKAN DAH KELUAR BERANGIN..TAKDER PUN TUTUP KEPALA DAN KAKI..TENGOK PERUT PUN MASIH BESAR LAGI..^_^

    ReplyDelete
  8. Masih cantik even lepas bersalin. Tak nampak sembab kan muka dia ☺☺. Besar juga baby tu.

    ReplyDelete
  9. kate ni memang cantik sangat ^__^

    ReplyDelete
  10. heheh...mat salleh lepas bersalin rileks je jejalan macam tu...:)

    ReplyDelete
  11. untunglah baby tu bakal mewarisi takhta kelak

    ReplyDelete
  12. aduss bertumit tinggi tu...omputih ni biasa la xder pntng2 nyer ;P

    ReplyDelete
  13. lahirnya putera yg dinanti.. hurm mmg pelik tgk kate perot still muncit.. mcm ada isi lagi..hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠