Ragam Anak-anak Kita Sekarang

Author : Cik Rose Cute | 3:36 PM | 15Total Comments |
Assalamualaikum...

Tengok syifa dengan abangnya Haziq duk melayan game satu sorang telefon...kalau kita dulu zaman budak2 mana ada terperap dalam bilik camnikan....pasti bawah rumah...rumah dulukan tinggi2...bolehlah main bawah rumah kikiki

Baru perasan ibu snap gambar..barulah si haziq buat peace hihihi

Game Syifa suka main....Setakat nie syifa dah pandai sebut abc sampai z huruf pun dia dah tahu....Alif Ba Ta pun dah pandai baca... Alhamdulillah....Syukur kepadaMu...Ya Allah...kerana terangkan hati anak-anakku...Amin...

Nota Pink: Sekarang nie loading nak masuk blog orang lain lambat sikitkan...problem google ke erk?
Sakit Jiwa....Ok Bye!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. anak2 zaman skrg ginilah,,leka dgn gadget...

    ReplyDelete
  2. ada ketika seharian hadap tv, games kat rumah.. ada ketika main kat luar rumah.. ;) tapi bila dalam rumah rasa selamat sikit sebab depan mata.. ;)

    ReplyDelete
  3. Zaman kita dulu mana tau gadget2 bagai ni.. Tau2 duk bawah rumah main pondok2, takpun join abang & sepupu sepapat lelaki gi mandi sungai, paling best main cikgu2.. abis dinding umah diconteng dgn arang.. Kekekekee..

    ReplyDelete
  4. Dulu main pondok pondok je kita. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Ya, betul tu. Zaman sekarang dah pandai main ipad, telefon dan sebagainya. Dulu mana ada. Tak berani dan tak tahu pun.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum rose....alhamdullilah semakin pandai...

    ReplyDelete
  7. beza sggh dgn zaman kita kn kak

    salam ramadan 1434H

    ReplyDelete
  8. khusyuk duk main game tu, maknya snap gambar pun x perasan... anak jaa pun mcm tu la, skang sibuk panjat kerusi nak main game padahal dia kecik lagi.. stakat ni dia layan kartun laa...

    ReplyDelete
  9. budak2 skrgkan.. ermm pantang, lg bijak dr kita ni...

    ReplyDelete
  10. santai je dua beradik pegang gajet masing2.. :)

    ReplyDelete
  11. budak2 skng ni untung dpt main gadget.. kita dulu2 main masak2 je.. huhu

    ReplyDelete
  12. btul tu kak.. ade gadget anak anak jd behave sikit.. tp ada info kata tak elok bagi anak anak terlalu leka dengan gadget... huhuh.. harap harap gadget membantu masa depan mereka..

    ReplyDelete
  13. Bebudak skang dah advance kak Rose..my Khalish pun asyik berkepit ngan IPad je

    ReplyDelete
  14. tula die nye. yg dulu sikit, leka games kat pc, skrg gadget la pulak. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠