" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "

Author : Cik Rose Cute | 9:03 PM | 7Total Comments |
 Nak Join Klik Banner Di atas
Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013


Hadiah masih dalam perancangan cik akak.... 
Hadiah Novel dan Top Up semestinya....Yang lain-lain cik akak akan update dari semasa ke semasa....semoga segmen cik akak mendapat sambutan...

Itu kata2 terakhir dari cik akak kita....Jom! join Ramai-ramai...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. tqvm sudi singgah dan follow..
    good luck

    ReplyDelete
  2. AKAN FOLLOW BLOG NI...insha Allah

    ReplyDelete
  3. dah tengok resipi apam balik ..sedap jg tau..

    ReplyDelete
  4. Thank suppot cik akak


    senarai peserta semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-terkini-peserta-segmen-follow.htm

    ReplyDelete
  5. Gud luck Ros.....lama dah tak join segmen ni!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠