Shida Harmi Yg Di Gosipkan Gan Apek Dah Bertunang

Author : Cik Rose Cute | 6:00 PM | 11Total Comments |
Baru-baru nie  aku ada tulis isu pasal Apek gan Shida Harmi tuekan......Tup-tup hari nie...ada pulak gambar Shida Harmi bertunang...aku jumpa kat Oh! Bulan....Jom! kita baca bawah nie...Story panas tentang Apek tue saje jer nak melemahkan Apek beraksi dalam mempertahankan bola dari masuk gol.....Panas!!! macam goreng pisang....Apalah motif diaorang hantar gambar Apek gan Shida kat Mediakan.....
 

Berkaitan dengan penyebaran foto Khairul Fahmi Che Mat bersama Shida Harmi, satu lagi sumber menyatakan bahawa wanita berkenaan telah pun melangsungkan majlis pertunangan pada Jun lalu dan merancang akan berkahwin pada bulan Disember ini.
Sumber turut mengirimkan 3 keping foto pertunangan Shida Harmi bersama jejaka yang dikenali sebagai Danial. Kata sumber lagi, kedua-dua pasangan ini mempunyai hubungan percintaan yang agak panjang, sekitar 7 tahun.

Nama Shida Harmi mula meniti di bibir orang ramai apabila dia dilibatkan sebagai salah seorang skandal Khairul Fahmi Che Mat, penjaga gol Malaysia dalam penyebaran foto-foto peribadi, baru-baru ini. Apa yang menjadi cetusan ramai adalah screenshot kandungan mesej Blackberry Messenger (BBM) yang berbunyi, “U nak I tunjuk bukti yang penah tidur dengan u?”
OHBULAN! cuba menghubungi wanita berkenaan demi mendapatkan kesahihan screenshot yang disebarkan di beberapa laman blog, namun masih gagal sehingga ke hari ini.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. huhu,,,,xtau pon psl gosip2 ni.. sape shida harmi ni?? ktinggalan zaman nguh lya ni.

    ReplyDelete
  2. mesti ada cerita disebalik gambar..cuma kita jer yg tak tau..

    mungkin jugak kerja org yg cemburukan apex..

    ReplyDelete
  3. tulahhh x der kerja lain , ashik nak lemahkan semangat APEX je .. akak x caya punnn

    ReplyDelete
  4. mcm2 cerita apek ni kan kak... kesian pun ada kat dia..

    ReplyDelete
  5. org kate kalau tak berangin masa kan pokok bergoyang. pandai2la diorg jawab hal masing2 kan. huhu.
    btw, i follow . hihi

    ReplyDelete
  6. alahai jgnlah sbb perkara ni shida bergaduh dgn tunang dia kan..sapelah mulut jahat yg sebar sms mcm tu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠