Nabila Huda Berbikini Di pulau Tioman

Author : Cik Rose Cute | 12:38 PM | 14Total Comments |
Korang ada baca tak isu pasal Nabila Huda pakai bikini dekat Facebook.......Pastu Nabila Huda marah2 kat Twitternya.....Aku kredit gambar nie dekat Sini Untuk korang tengok betul ke Nabila Huda nie...anak Amy Search....Gambar nie di ambik sewaktu Nabila Huda dan kawan-kawannya..pergi bercuti di pulau Tioman....Korang layan jer la.....Gambar hot nie......



Beberapa gambar yang dikatakan Nabila Huda berbikini d Pulau Tioman telah tersebar d internet. Ia pada mulanya tersebar di laman Facebook di
fanpage Nabila Huda sendiri apabila peminat dengan tidak sengaja telah memuat naik gambar tersebut.

Ia dipercayai dirakamkan secara
tidak dirancang apabila peminat
tersebut terserempak dengan artis tersebut yang kononnya dalam
percutian di Pulau Tioman sekitar
pertengahan Oktober lepas.






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. ya allah
    da macam pergani barat je
    xthu malu

    ReplyDelete
  2. tgk tang hidung tu mmg nmpk cam dia..tahle apa nk jd minah ni..

    ReplyDelete
  3. Smlm tgk gambor ni kt fb..terkejut giler..tak sangka ni jadinya pas jadi mak janda..patut la beria ria nak bercerai..sian kan kat amy search..malu dia anak pompuan dia jadi mcm ni..dah la mak org plk tu..mmg makin teruk la budak ni..smlm ada gak tgk gambor dia bercium tu...eiii...geli la tgk dia...

    ReplyDelete
  4. harap tak terjadi pada keluarga kita..ini sebagai renungan utk kita perbaiki diri sendiri..mohon dijauhkan..

    ReplyDelete
  5. nak menafikan lagi ke ??
    huhuhu patutlah dia diceraikan huhuh

    ReplyDelete
  6. @ieda

    suami mana tak marah...kalau suami kita pun marah....

    ReplyDelete
  7. org tak tya sapa...tapi org akan tya " anak sapa la ni " ??? bapa juga dapt nama....
    sob...sob...sob...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠