Seksinya Fasha Sanda

Author : Cik Rose Cute | 4:38 PM | 18Total Comments |
Selamat petang blogger cute......Wah...seksinya  Fasha Sandha....dalam satu majlis dalam pelancaran Majalah Lisa Versi Malaysia.....Cuba korang tengok baju Fasha Sandha yang seksi tue.........
Ramai jugak artis yang turut serta memeriahkan majlis ini  seperti Lisa Surihani, Nur Fazura, Liyana Jasmay, Awal Ashaari, Sazzy Falak, Shaheizy Sam & pastinya yang menjadi perhatian — Fasha Sandha.Korang tengok la....mesti mata tertumpu kepada Fasha Sandha kan.......Aku tak nak komen apa-apa...korang komen jerlah....seksi ke tak? hihihi

Tengoklah gaun Fasha....dari atas terdedah hingga ke pinggang....menampakkan kemontokkan bodynya.....hihihi...Aku tengok Fasha nie dah berisi sikit.....Betul tak?? Dari mata akulah...Mata korang camna? ada tak cam mata aku...?








Wah kau Fasha Sandha memang meletop betul la.....hihihi mesti ramai jejaka yang tergoda dengan kau ya Fasha.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. dah 2 org artis yang pakai camni...

    ReplyDelete
  2. leh naik ketumbit mato den!huhuhu

    ReplyDelete
  3. huhu.. sebab tue dua lelaki yang dok bergambar dengan diorang tersenyum lebar.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Berani betul pakai macam nih. Ha'ah...fasha memang dah gumuk sket.

    DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

    ReplyDelete
  5. nampak body fasha tak bergetah dah...faktor usia mungkin..+ mmg dah nampak gemok..

    rasanya dulu pernah baca dia ada war-warkan taknak pakai seksi sangat dah..tp lepas putus ngn jejai menyeksi balik jugak..huu

    ReplyDelete
  6. gasak ko la fasha...tanggung sdn bhd :) ehehe...

    ReplyDelete
  7. subhanallahh .. ini lah cara2 penghuni neraka pakai .. huhuh sedih sbb x dpt bezakan yg mana dosa dan pahala .. :( lebih2 lagi mereka ini adalah ISLAM

    ReplyDelete
  8. assalam cik rose cute..cantik lagi cik rose dari dia..camanalah dia boleh jadi teruk sampai macam tu.

    ReplyDelete
  9. hanya mampu mengeluh tengok FS ni..bui suka lakonan dia sebenarnya tp attitude ada spoil sikit..

    ReplyDelete
  10. fasha mmg dah gemuk sikit..sy pon perasan..


    sayanglah fasha ni berlakon bagos..tp perangai hadoiilahh..kalau betul pon pakai baju adalah hak individu hormatlah sikit kan..dia kan islam..duk negara islam..dan ramai org islam kt sini..kalaupon x nk bertudung pakailah yg sopan..



    geng-geng retis yg lain tu seksi blh tahan juga..nasib ah aku bukan retis haha

    ReplyDelete
  11. huhuhu .. asal jd artis je mesti seksi kan .. apa dahhh .. tah hapa2 ...

    fasha ni saya mmg minat .. tp minat lakonan lah .. makin hari macam nak ke arah berbogel je dia nie... hahaha ... tapi mmg makin gumuk lah ...

    ReplyDelete
  12. mcm2..apa yg dia nk tnjuk sebnarnye...
    skru mmg ta mnt fasya sandha nie...

    ReplyDelete
  13. kat ruang gosip kan ada cite psl dia ni...

    artis paling daring...huhu, nyampesss

    mmg dia berisi lah...kat dlm cerite Cinta Elysa tu nmpak dia double chin...hehe

    ReplyDelete
  14. nti ciksu nk jadi designer lah juga
    jimat kain ,xpayah guna byk,design pon senang jugak...jji tutup atas n bawah..meletop kau jah..hihihi

    ReplyDelete
  15. mcm perempuan jalang je ak tengok

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠