Cerita Panas Khairul Fahmi Lagi....

Author : Cik Rose Cute | 2:42 PM | 15Total Comments |
Ha.....aku nak share dengan korang cerita panas Apex...penjaga gol   bola sepak kita... lagi....bergambar mesra dengan awek yang bernama shida....Korang bacalah kat bawah nie...apa kisahnya....Aku rasa isu bergambar gan awek yg bernama shida nie dah lama...Ada orang yang cuba menambahkan lagi cerita nie....Aku pun tak tahu motif diaorang menghantar gambar bersama sms Apek....korang layan jerlah....



Mungkinkah kerana Apex kini dipuncak populariti dan ramai pihak mahu mengambil kesempatan atau sememangnya isu yang diketengahkan oleh BBM itu memang berlaku? Sebab itulah timbulnya ayat-ayat "U nak i tunjuk bukti yg pena tido dgn u? I got al d prove... dun u eva play wit me"..!
Jika benarlah dakwaan ini... nampaknya ada pihak yang makan hati nanti termasuklah Dahlia Teck. Namun sebagai peminat sukan dan khususnya peminat Apex... anda yang tentukan sendiri kebenarannya. .....Tak gitu?







Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. bende2 cmni x sepatutnye kite sebarkan.. mcm buka aib org plak.. rotikaya tu la yg patutnye delete entry asl ni.. oppss pndpt cik ana je la..hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. kesian KFCM..kena lagi...huhuhu~

    ReplyDelete
  3. jap jap . betol ke ni ? huh!

    ReplyDelete
  4. hmm...xmo komen la kan..tapi jarang pompuan nak menipu,,pe pun..moga2 dia blaja dr kesilapan (^.^)

    ReplyDelete
  5. haiyak.... x abis2 gosip c KFCM neh...aishhhh...

    ReplyDelete
  6. hurmm bila dah popular kuar lah mcm2 hal nak jatuhkan dia kan ..
    kalau dulu dia org biasa x der lak kan .. soo ape2 punn peminat kena pandai menilai ..

    personal pendapat akak adalah .. dlm hal nie apex adalah lelaki .. yg pelik dan mengaibkan adalah si perempuan tu .. dah amik pic mcm nie .. slack sikit nak upload dan buat ona lak .. asal ?? x puas hati apex x amik uu jadi kekasih .. soo kena hati2 lain kali .. awak tu perempuan , kena jaga tingkah laku 100% lebih dari lelaki .. hurmm sendiri mau ingatlahhh

    ReplyDelete
  7. pompuan tu pon memalukan diri sdiri dan famili gak..7 keturunan x abis malu nnt..

    ReplyDelete
  8. @EyqaLuvender

    Biasalah org tengah glamour cam gitulah...

    ReplyDelete
  9. @ieda

    Sokong 100%...biasanya..hal2 cam gini...perempuan yg kena balik...

    ReplyDelete
  10. @Mama Ishazah

    betul tue...siap tulis tido gan si apek....

    ReplyDelete
  11. huhuu xtau nk komen apa dah... mcm2 hal apex skrg ni

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠