Awek Body Tuff!!!

Author : Cik Rose Cute | 10:10 AM | 36Total Comments |
Hai! blogger cute Selamat pagi....Gambar2 nie...aku carik kat Cik Google.....cantik tak....Korang nak tak badan korang super hot cam nie....?? hihihi nie mengalahkan lelaki......Ada tak lelaki nak awek atau isteri dia badan cam gini....Aku tanya kat cik hubby aku...Dia cakap makan tak habis hihihi....Korang layan jer la...pic kat bawah nie.....Ha....kepada blogger lelaki pilih nak yang mana??....Cuci mata di pagi hari.....




















Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. oooomaiiiii,tergeliat2 bui tengok..ewwww

    ReplyDelete
  2. apasal muka dorang macam lelaki ye? ke lelaki tapi dipakaikan mcm perempuan ni

    ReplyDelete
  3. ahahhaah , ta berkenan , ngeerii .

    ReplyDelete
  4. errrkkkkkk mana datangnyer sedap kalau dah macam ni!

    ReplyDelete
  5. uyoo,,dasyat....
    mashi dh follow blog cik rose cute semula.... ^_^

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    lalu ke tekak..hee

    ReplyDelete
  7. rasany jkalau dinegara kita tak de lelaki yang berani dekat..he he

    ReplyDelete
  8. Kalau buat bini sah silap sikit kena tendang turun katil nie, hahahaha...

    Entri terbaru di blog JR:

    "Tips Hapus Bayaran Saman Trafik Dari Rekod Polis"

    ReplyDelete
  9. ya allahhhh nakut je dik huhuh

    ReplyDelete
  10. wow dasyat....mcm laki je...sha tag ye..

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/giveaway-yahoo-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  11. tag lagi ye...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. oh tidak... huhu

    p/s : makin comellah blog ni.. suke header.. sweet jer..

    ReplyDelete
  13. adesss takut tgk yg berbikini ijooo tu...breast dia dh mcm otot dah...aceli semua pun menakutkan...huhuh

    ReplyDelete
  14. @Acik Erna

    confirm tak ada...tak ingin diaorang...

    ReplyDelete
  15. @JR

    hahaha....memang kena...laki pun takut...

    ReplyDelete
  16. @ieda

    takut...minah dlm gambar tue lagi suka badan dia cam gitu...

    ReplyDelete
  17. @IntaNBerliaN

    thanks Intan....puji blog tak seberapa nie...

    ReplyDelete
  18. @Mama Gee

    yang ijau itu...memang menyeramkan.....

    ReplyDelete
  19. eeee...ngeriii..!!! hikhikhikk

    ReplyDelete
  20. apa yang cantik sgt yg
    depa tu sukar jadi lagu tu..

    felik..felik.. :)

    ReplyDelete
  21. mak aiiiii.....orang ka apa ni hahaha

    ReplyDelete
  22. menakutkan dan mengerunkan...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠