Segmen : Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Author : Cik Rose Cute | 3:19 PM | 6Total Comments |
Hello!!  blogger-blogger Cute.... Salam hari jumaat....
Korang mesti kenal Apit yang pandai buat doodle tue...mesti kenalkan....
  Si apit nie ada anjurkan  "segmen Saya Nak Doodle Fizgarphic" Siapa yang pernah join sebelum nie mesti dah dapat Doodle dari Si Apit niekan....So kali nie Apit buat lagi segmen tue...lagi tau mesti korang suka dengan hasil kreatif si apit nie....Jom! Join ramai-ramai
okay..sapa yang menang, apit hadiahkan doodle kat atas tue..
korang boleh pilih warna kesukaan korang okey.....Just Gi tahu Kat Apit
Sebelum tue tengok syarat-syarat dulu ya...
1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila Like PAGE dan PAGE ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa anda suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen kat bawah..
7. Tag 3 membe blogger korang..(lebih pown takpa)
8. Tarikh Tutup : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam

Cik Rose Tag
 Fieda
 Intan
Wanita Mutalib
5 sebab sebab aku suka sangat doodle fizgraphic
  1. doodlenya sangat2 cantik...
  2. doodle lain dari yang lain
  3. doodle hasil dari apit nie simple dan menarik
  4. doodlenya kemas
  5. keistimewaan doodle yang apit buat ada iras gan muka sesiapa yang suruh lukis...
  6. contoh....doodle untuk awek kat bawah nie.....hihihi sama kan....walaupun mata lain


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. nak join sbb kita mmg peminat doodle apit..

    ReplyDelete
  2. mmg cute banget doodle tu!

    all d best ;)

    ReplyDelete
  3. terjah sini :)

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

    ReplyDelete
  4. Congrats cik rose~!!

    awk mnang la..hehe.. ^_^ dpt la doodle dr apit, ngehehe..

    http://www.fizgraphic.com/2011/11/pemenang-bertuah-segmen-saya-nak-doodle.html

    ReplyDelete
  5. thniah kak...
    dtg terjah dn sergah..hehehehe
    dr segmen y sma..tp tadop rezeki ler..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠