Wah!! cantiknya adik Neolofa

Hai! blogger cute...korang ada baca tak pelakon yang tengah hangat di perkatakan nak belanja skuad harimau di tweetnya.... hihihihi...Siapa lagi kalau bukan Neolofa yang cantik manis nie.....

Wah!! banyak duit lofa nak belanja skuad harimau nie ya.....Kita tunggu dan tengok jer lah....betul ke tidak apa yang di tulis di twitternya...Peminat bola jugak Neolofa nie....


Kat bawah nie gambar Neolofa gan Adiknya...Cun tak adiknya....muka adiknya lagi seksi tau...hihihi


Neelofa Bersama Ibunya cantikkan ibunya....



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

17 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):

  1. Setiap wanita dilahirkan Illahi dgn wajah cun. Dan wanita Islam akan menjadi lebih cun jika menutup auratnya...

    Entri terbaru di blog JR: "Bola: Kim Swee Pecat Baddrol Bakhtiar??"

    ReplyDelete
  2. lawanye mama neelofa.. hehe..ptutlaa anknye cntik..

    ReplyDelete
  3. lawanye mama neelofa.. hehe..ptutlaa anknye cntik..

    ReplyDelete
  4. dua2 sama cantik. mak dia pun cantik and awet muda

    bertuah betul geng2 harimau muda tu kan:)

    ReplyDelete
  5. Cantiknya, like mother like daughter

    ReplyDelete
  6. cantik keturunan dia org ni

    pssttt:cik rose pun cantik jugak..*_*

    ReplyDelete
  7. anak beranak memang da sedia cantik.. lg2 ibu dia. warisan ni

    ReplyDelete
  8. cantikknye rambut neelofa....semua cantek belaka.....utg jadi org cantek nih yea... hope peribadi pun cantek juga...

    ReplyDelete
  9. as salam..sye org bru kt cni..jom terjah..blog yg sweet..

    ReplyDelete
  10. wah... ibu dier cantik laaaa

    nice fmly ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.