Kena Tag Oleh Pu3

Author : Cik Rose Cute | 10:06 AM | 11Total Comments |
Aduh!!!  kena tag lagi nie...hihihi...Okeylah Pu3 Sis jawab soalan ya...Cam jawab temuduga nak kerja hihihi


~ 11 soalan dari PU3 ~
  1. Tarikh yg istimewa dlm hidup..?
     Wow! Tarikh Istimewa dalam hidup First time keluar dengan Cik hubby....pergi KLCC...masa tue Raya Haji.....masing2 tak balik kampung....Tak ingat pulak tarikhnya...tahun ingatlah...hihihi....Tahun 2004....Kalau nak tahu tarikhnya...masa tue raya haji hihihi bukak kalendar ya....
     
  2. Sapa nama boyfren yg 1st...?
    Boyfriends yang 1st....jeng! jeng!jeng!.....Zulhelmi (Sekolah Menengah)
  3. Suka pakai contact lense..?
    Suka...tapi tak pernah cuba lagi......Tengok orang pakai cantik...tue yang tergedik nak pakai jugak walaupun mata tak rabun....hihihihi
  4. Cikgu yang paling awak sayang..?
    Semua cikgu sayang...yang paling sayang...cikgu matematik....
  5. Artis yang ingin awak jumpa...?
    Heliza Helmi @ Lisa Surihani
  6. Perdana Menteri yang dikagumi...?
    Datok D.r Mahathir
  7. Awak belajar sampai mana ...?
     Sampai SPM jer...hihihi....dah kemaruk nak kerja...
  8. Masakan yang paling xsuka makan...?
    banyak minyak...nasi minyak tak per...
  9. Majalah kesukaan awak...?
    Majalah Wanita gan Remaja
  10. Restoran makanan segera yang paling suka pergi ..?
    Mcd
  11. Awak menangis bila...?
    Bila emosi menyentuh hati.....contoh...tengok cerita sedih..mesti keluar airmata huhuhu sensitif....
     
     
    Dah settle ya cpu3 hihihi 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. saya pun kena tag gak...nanti la jwb...hihi

    cik rose dinding umah saya kaler kuning lembut..hijau lembut pun ctk gak..umah cik rose dkt ke ngan kajang..cik rose gi la terjah kedai romantika ni..mmg murah2 dan kita mampu la nak beli kalau nk dibandingkan yg mhl2 mcm vantage tu..

    ReplyDelete
  2. hehe... rmai sungguh kena tag ni.. lya kna free2 dlu bru blh nk jwb ksemua tag tu... bnyakk ooooo

    ReplyDelete
  3. @fieda

    Tak la...dekat gan Kajang....Tapi nak ajak Cik hubby cari hihihi....Dia okey jer...

    ReplyDelete
  4. bui pun ada kena tag
    mayb ptg sikit bui publishkan entry tu..hehe

    ReplyDelete
  5. cik rose kena tag dengan saya juga.

    owh oke. utang tag cik rose saya tengah buat ngeee.....

    cik rose buat tau tag saya ngahahaha.

    ReplyDelete
  6. @fieda

    Oh ya ke...cam warna hijau pantulan cahaya kot hihihi

    ReplyDelete
  7. cik rose kita ada tgk satu cite yg tak best la plk psl adik cik rose yg srg ni..gi la terjah..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/11/khairul-fahmi-bersosial-bersama-dahlia.html

    ReplyDelete
  8. cik rose cute sayang muah muah..

    nama saya memang Wanita :)

    ReplyDelete
  9. hye sis .....thank's sbb dh jawab..
    suke_suke_suke ('' | '')

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠