Aktiviti Malam Tadi

Author : Cik Rose Cute | 12:56 PM | 13Total Comments |
Selamat Tengah Hari Blogger Cute.....Hari nie aku nak share gan korang aktiviti aku gan family kecik aku hihihi....Malam tadi kitaorang gi makan kat Jusco Bukit Tinggi....makan nasi goreng ayam.....Cik hubby akulah belanja.......Kedai first time kitaorang masuk walaupun aku gan cik hubby aku selalu ke situ hihihi.....Cik hubby aku cakap dia nak rasa....kata kawan cik hubby aku....Sedap!!!...Korang ingat Nasi Goreng Ayam yang biasa tu kan.....kat bawah nie ada aku snap photo kitaorang makan.....

 Nie hidangannya....Nasi Gorengnya warna kuning....ayam goreng percik.....ha....bukannya ayam goreng biasa tue tau....Ayamnya memang sedap....Ayam nie ada dua pilihan...nak percik @ black paper so kitaorang pilih percik la....anak2 pun nak makan jugak hihihi kalau black paper tu pedas.....

Yang nie mee sup bebola ayam....mee tue....cam mee spaghetti jer rasanya....aku tak pilih nasi sebab nak diet katakan.....Akhirnya aku tibai jugak nasi.......anak aku yg lelaki tue makan sikit....jer huhuhu....mee sup bebola ayam tue...meenya sikit....kuahnya menimbun kau.....tak jadik diet....bertambah lemak ada...

Nie pinggan anak aku yang sulong...memang kuat makan hihihi tengok dah separuh nasinya.....



Ha...nie pulak pinggan cik hubby aku...laju betul dia makan....aku tak sempat nak makan sibuk melayan si syifa nak makan.....Kalau tak suap mulut dia bising...satu kedai dengar hihihi

Lepas makan kitaorang ronda2 Jusco...kejap Sempena orang bukan Islam nak menyambut Krismas....Jusco ada buat koleksi sempena Krismas....Cantik tempatnya....kitaorang sempat jugak berposing kat situ...layan jer lah...gambar kitaorang yang tak berapa nak jadik nie.....hihihi



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. ololooo comel je syifa yg dkt bunga wane merah tu..

    ReplyDelete
  2. makan sakan ye akak ngan family, seronok la,. suke gambar syifa tu, comel sgt2, nak cubit je rase >.<

    ReplyDelete
  3. huwaaa nak ikooottt~~
    (tetiber je..hehe)

    ReplyDelete
  4. wahhh, meleleh air liur tengok makanan2 ni... kbetulan saya pun tengah lapar... ngappppp.. ehehe

    Salam Maal Hijrah 1433H ya

    ReplyDelete
  5. msti budak2 ni suke mama dia bwk pi mkn2 n jalan2..bestnyerr..hehe

    ReplyDelete
  6. owh..cik rose ade 3 ank dh eh..hehe..comelnye ank yg plg kecik tue..geram tgk!! >_<

    ReplyDelete
  7. @iLa suHaiLa

    budak2 memang suka kalau bawak keluar jalan2...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠