Syifa gan Kakak Lebih Kurang jer Muka

Author : Cik Rose Cute | 5:29 PM | 15Total Comments |
Hai! blogger Cute...dah petang baru aku tulis n3 aku....hihihi...tak mengapalah....hari nie...lambat sikit aku bukak blog....Aku settlekan kerja umah kejap...Dah dua hari tak lipat kain dah menambun....korang ada cam tu jugak.....Aku rasa nak muntah melayan pakaian-pakaian yang tak terbasuh dan terlipat.....huhuhu penat betul jadik seorang surirumah sepenuh masa nie....Kalau keja ada jugak masa rest..betul tak?? Dah melalut dah aku nie...lari dari tajuk pulak.....Kalau korang perasan..muka anak aku yg bongsu nak sama dengan yang pertama....hihihi memang tak jauh beza hihihi cuba korang tengok....
Nie kakak waktu berumur setahun lebih......pipi tetap maintain....nie bukan baju raya....nie baju opahnya jahitkan...sebab buat kenduri kawin Abang ipar...semua kena pakai hijau....tengok tarikh tue...29 /12/2007....Kakak lahir pada tanggal 11/ogos/2006.....Kat bawah nie gambar syifa pakai baju sama...






Yang samanya tang pipi....tapi syifa lagi tembam pipinya......Masa lahir pun...syifa lebih berat pada kakaknya....3.3kg...Kakaknya 2.9kg.....Korang tengok...yang mana paling sama......


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. sama cik rose tang idung,pipi..eii..tembam giler la pipi syifa ni..minum susu ape ni...:)

    ye la cik rose kita ni pun naik muak hari2 main dgn baju..tu ada sebakul gak tu tak berlipat..mlm krg baru lipat..letih kan..

    ReplyDelete
  2. hidung mulut mata macam sama.. tomeyy..besar dh syifa kejap jerr

    ReplyDelete
  3. nak gegetttttt pipi tembun ngan dagu kenit tu huhu..gerammmmnyerr!

    a'ah sama..cuma kelebaran pipi je berbeza huhu..mata sama sama pun bolattt!

    ReplyDelete
  4. @fieda

    minum susu badan fieda....
    memang penat melayan kain baju hihihi

    ReplyDelete
  5. boleh tak jangan comel sangat???hehehehe. dah macam pipi saye je. hehehe

    ReplyDelete
  6. boleh tak jangan comel sangat??? hehehe. dah macam pipi saya je. hehehe

    ReplyDelete
  7. ya ampun..tembamnya pipi dia..gerammmmmmmmmmmmmmm..*_*

    ReplyDelete
  8. cik rose..comelnya anak2 dara rose ni
    pipi syifa..amboi..geram nya..
    mana tak sama..dua ibu yang lahirkan..

    ReplyDelete
  9. tembamnya lah pipi syifa!! geram tgk.. hihii

    ReplyDelete
  10. sama la. hehe. sama macam mak dia gak. sebab kan anak mama kan? hehe.

    ReplyDelete
  11. a ah..copypaste muka kakak ni..
    tp syifa kiut sgt2..bam bam..geram tgk pipi tu..nk gigit jer

    ReplyDelete
  12. masa kecik anak sya pun lebih kurang serupa..

    tpi makin lama jadi lain lak...hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠