Hari Raya Aidil Adha Kat Perak

Author : Cik Rose Cute | 9:00 AM | 8Total Comments |
Selamat pagi Blogger Cute....Hari nie aku akan bertolak balik ke kampung Gajah Perak.Tak lama lagikan kita orang muslim nak sambut Aidil Adha.....Korang tak balik kampung ke?Kalau kat pantai Timur meriah kalau raya haji.....kalau kat perak tak meriah sangat.......tue yang tak best tue.....Aku kat sana 5 hari kot.....pastu  balik sini balik .....Yang tak best...kat kampung tue nanti tak boleh bukak blog tau....jadik...aku tak tahu la.....tentang giveaway ke atau apa isu......Okeylah...aku nak kemas barang masuk beg...banyak barang nak kemas nie....anak dah ramai.....huhuhu memang penat kalau nak balik beraya......
P/S: sesiapa yang balik kampung...berhati-hati di jalan raya....okey....Tak lupa nak ucapkan..."Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha"....Sorry kalu aku tak dapat singgah blog korang...nanti lepas raya aku singgah......


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. uih lama cuti raya ya..samalah kt johor pon biasa-biasa jer raya haji..


    hati-hati di jalan raya :)

    ReplyDelete
  2. assalam ros cute..selamat menyambut hari raya aidladha..
    semoga selamat perjalanan pergi dan balik..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya kak!

    pss : jom join my GA! 2 klik je n boleh dpt ole2 CAMERON tau!

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha...

    jaga diri...

    jgn raya kat mcD lak...hehehhe

    ReplyDelete
  5. Mat hari raya haji buat sis rose sekeluarga :). Hati2 tau time masak kat dapur sis ..ummm mesti sedap rendang nanti :)

    ReplyDelete
  6. salam kak.. salam salam AidilAdha.. :D

    ReplyDelete
  7. salam CR..
    dah email..cer tengok mseti ada..:D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠