Tahniah Apek!!!

Author : Cik Rose Cute | 1:19 PM | 10Total Comments |
Malaysia MENANG lawan Indonesia untuk Sukan SEA 2011 dengan penalti 4-3. Kehangatan kemenangan tu masih lagi terasa sehingga ke hari ini.....hihihi betul tak korang??Yang paling aku bangga dengan "Apek" nie....kerana dia berjaya menepis 1 bola dari pasukan Indonesia....CayaLAH APEK....

Bila Nak Jumpa Gan Apek Nie....

Korang ada baca tak pasal ada kontravesi...pasal si apek nie ada telefon bekas tuttt... dia Sebelum beraksi dalam sukan sea....Isu itu tidak menjejaskan prestasinya beraksi di dalam sukan sea 2011....Korang ada baca tak?...aku lupa pulak...memang aku ada baca....Walaupun bermcam isu tentang hal peribadinya....dia tetap maintain dalam prestasi penjaga gol....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. x jumpalah link kontrovesi tu e.. cer bagi .. hehe

    ReplyDelete
  2. mujurlah walaupon bnyk terbabit dgn kontroversi dia masih blh kekalkan prestasi dia..


    p/s: lawalah header cik rose..buat sendiri eh?

    ReplyDelete
  3. mak tak mampu membencinya walaupun dia dah wat elia kecewa..

    tapi apek tetap hebat..

    awwwwww...

    ReplyDelete
  4. ta penah terbace , hehe , tapi apex mmg THE BEST

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠