Doodle dari Apit

Author : Cik Rose Cute | 6:50 PM | 6Total Comments |
Hai! Blogger Cute....Petang2 gini hujan pulok....Ingat tak hujan...ya la..pagi tadi tengok cuaca elok jer....betul tak??....Walaupun petang nie hujan....aku gembira sangat-sangat sebabnya dapat doodle dari si apit...Cantik betul doodle tue.....Aku nak share gan korang doodle cute aku tue...Korang mesti teruja nak tengok jugakkan.....hihihi Okeylah aku malas nak tulis panjang2.....Kalau korang nak suruh si apit nie lukis muka korang terjah blog Si Apit nie....Dia buat doodle jadik iras2 gan muka kita tau.....



 Comel tak?....korang suka tak....korang suka aku lagi suka.....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠