Pendeknya Skirt Diana Danielle

Author : Cik Rose Cute | 8:44 AM | 15Total Comments |
Selamat Pagi blogger cute....Semalam aku tak bukak blog.....sibuk hihihi....blog korang pun aku tak terjahkan.....Biasala......takkan hari2 aku nak mengadap komputer...marah cik hubby aku.....Aku nak story sikit kalau cik hubby aku tak keja...ada kat umah...aku liat sikit nak bukak blog...takut dia bising....katanya "duk mengadap komputer jer ibu nie...." itulah kata-kata cik hubby aku....dia tak marah cuma....dia bosan tengok aku tak jemu-jemu mengadap blog hihihi.....Sebenarnya...aku nak nak story pasal pelakon nie....Seksikan....Minggu nie....aku tulis pasal pelakon malaysia hot-hot jer.....Korang kalau tengok gambar nie....ada rupa DIANA DANIELLE ke? mula2 tue cam tak percaya Diana Danielle...tengok mukanya cam lain jer ...bila di tenung lama-lama..memang muka dia....Mungkin make-up  ataupun dah kurus....kan....Tapi memang cantik!!!!....Sebelum nie minah nie tak ada pulak bergambar pakai seksi....Tapi gambar nie...memang seksikan...dengan skirt pendeknya.....Tak tahu la bagi korang tak seksi hihihihi....Layan jer lah....gambar DIANA DANIELLE  yang cun melecun nie....

Gambar Diana Danielle seksi berskirt pendek
Gambar Diana Danielle seksi berskirt pendek
Gambar Diana Danielle seksi berskirt pendek


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. memang diana lah..
    woowww,seksinya

    ReplyDelete
  2. biar betul, selalu dia tak mcm ni kan & yelah dia makin kurus skrg ni

    ReplyDelete
  3. memang pendekkkkk sgt...kat area opis sya ni ade sorang chinese...suka sgt pakai pendek cenggini..tp lantak dialah dia cina kan...kita yg melayu n sah2 islam ni pehal nak ikut diaorg....

    tapi papepun...D ni mmg cantik

    ReplyDelete
  4. eh..pelik pula ?

    selalunya dia pandai jaga semua
    make-up pun selalu nipis je

    tapi memang cam dia :)

    ReplyDelete
  5. perggghhh seksi giler..

    Tapi memang lain sangat muka DD ni kan..

    ReplyDelete
  6. meleleh jantan2 gatal yg tengok ni...

    hehehehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠