Alam Sentral

Author : Cik Rose Cute | 12:55 PM | 7Total Comments |
 Gambar kat atas yang aku snap tue ...Sewaktu kitaorang ronda2 Alam Sentral....ramai betul orang kat situ....Masih ingat lagi 10 tahun yang lalu.....orang tidak begitu ramai seperti sekarang......Ya la...Shah Alam dah membangun.....Bangunan kat situ pun dah banyakkan....Artis pun kadang2 ada kat Alam Sentral betul tak??....Waktu bujang dulu....aku ingat lagi...masa tue...aku gan cik hubby aku sekadar teman biasa.....Lepas kerja gan member2 satu tempat kerja pegi melepak kat situ main bowling....Seronok...Cik hubby aku pun ada sekali.....Banyak tempat jugak la...Memori Daun pisang  kitaorang hihihi.....Layan.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. yer,, alam central dah ramai orang.. lama tak gi... sekarang kalu gi shah alam gi SACC ngan SA Malljer... lagipun husband akak cam tak berkenanjer ngan alam sentral.. selalu rancangan tv 3 buat kat sinikan..
    memori daun pisang... kui..kui..

    ReplyDelete
  2. @Cho Zila

    Betul tue...hihihi memang banyak memori daun pisang kat situ....kui..kui..kui...

    ReplyDelete
  3. Pipi bulat...mata bulat, geramnya tengok ☺☺

    Dah lama sgt tak gi area sana.

    DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

    ReplyDelete
  4. hhuhuh pernah sekali ke alam central nie .. masa belajar di KL .. skrg tgk gambar je lahh huhuh

    tembam tul pp bb tuu geram akak tgk

    ReplyDelete
  5. sy pnh g dgn mmbe ms zman blajo dulu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠