Syifa 9 bulan

Author : Cik Rose Cute | 9:42 PM | 25Total Comments |
Selamat malam blogger cute.....Ha....aku nak kongsi gan korang gambar terbaru syifa...asyik cerita panas jer....Teringin jugak nak share gan korang perkembangan "Nur Faqihah Syifa".....Jom! layan gambar budak pipi tembam nie.....

 Tengok apa tue syifa...
Waktu nie syifa selsema...tengok air hidungnya asyik keluar jer tau....
yang nie....air hidungnya dah di lap hihihi

nie gambar syifa tengah tengok tv...."baby tv" suka sangat tengok kat Astro
nie syifa gan abah....Ibunya tengah melayan si haziq makan.....

Eh! nie awek mana pulak nie....hihihi..nie awek kawan abah....budak ganu jugak.....Maybe tahun depan kawin kot..tak tahu sangat la....first time jumpa ... Walaupun first time jumpa cam dah kenal lama tau....aku niekan  mesra alam hihihi..Sorry ya kepada blogger lelaki ....Awek nie dah berpunyer.....

Ha ha...aku jeles jugak sebab ada  awek tue bergambar gan syifa....last2 aku snap 2 keping gambar aku kat sini.....Okey tak??......Jangan terkezut....

Paling aku suka gambar aku yang nie...mulut ternganga......hahaha......Tapi gambar nie cam blurr sikit.....pakai camera phone murah...cam ginilah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. alolololo tomelllnye dia.. rasa macam nak cubit2 pipinya tu hehehe

    ReplyDelete
  2. salam Rose...comel & tembamnya syifa yer,geram tgk cam anakbuah k.atie yg kat Ipoh tue.

    ReplyDelete
  3. syifa ni pipinya tembam ye..

    ReplyDelete
  4. Bulatnye pipi..geram Bibu tengok...

    ReplyDelete
  5. comelnye syifa..geram pipi dia tu.


    gadis td mmg suwit.menarik wajahnya.keibuan dan lembut.LM suka

    ReplyDelete
  6. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Memang lembut pun...awek tue....hihihi orang ganu...

    ReplyDelete
  7. pinjam wat bantal besh nih .. hehe geram !

    ReplyDelete
  8. comelnyer syifa...auntie cubit pipi sikit boleh....

    ReplyDelete
  9. tembamnyer pipi..rase nak picit2 je..hihi..mata pon boolat..

    ReplyDelete
  10. Bila nak bagi Shifa ni seorang adik? Berikan Shifa sorang adik, pasti dia lebih hepi..

    Entri terbaru di blog JR:

    "Awas...Air Mata Wanita Boleh Membunuh Lelaki"

    ReplyDelete
  11. cik rose...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    nak gigit syifa......buleh? :p

    ReplyDelete
  12. dah 9 bulan yea kak... kan ke 4hrbln br 9... hihihi...
    senang ingt umur shifa coz sma hr jd dgn kembar

    ReplyDelete
  13. @JR

    tunggu dulu....biarlah syifa besar dulu......kepertan bersalin belum hilang lagi tau hihihihi

    ReplyDelete
  14. kalau jumpa live,memang bui gigit2 pipi syifa ni..hehehe..comel sangat..

    ReplyDelete
  15. @MaMa_AdHa

    ya lah....nak masuk 9 bulan hihihi...betul tue 4/11/2011 nie genap 9 bulan....

    ReplyDelete
  16. tembam betoi pipi syifa ni.. rasa nk cubit2 je pipi dia.. hihi

    ReplyDelete
  17. bolat sungguh mata syifa...heheh..cik rose,..cantik pakai tudung pink..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠