Cutenya Lisa Untung Yusry

Author : Cik Rose Cute | 11:20 PM | 2Total Comments |
Selamat Malam Blogger Cute.....Dah gantuk ke?....hihihi mesti dah gantukkan....hujan2 gini mesti best tidur sejuk......Sekejap lagi aku pun nak beradu.....Sebelum tue...aku nak korang layan gambar Lisa yang cute miut nie.....Mana tahu yang lelaki boleh mimpi Lisa Surihani dalam tidur hihihi....
 







Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

2 comments:

  1. cantik memang cantik... tp cantik tak bersyariat..

    yusry tak untung sebenarnya.. nnti kena tanggung dosa isteri macam tu..

    ReplyDelete
  2. memang cute..

    cik rose nak tnya sikit, boleh tak?
    cik rose cuba tengok dekat n3 ni
    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/air-barli-baik-untuk-orang-yang-demam.html

    contohnya AIR BARLI tu semua su BOLD kan. tpi nape warna tu. tukar boleh tak sebab sakit mata. Kalau BOLD HITAM mcm biasa tu tak boleh ke?
    dah cuba nak tukar sendiri tapi tak tahu pula kat mana..

    yang backlink warna pink tu dah ok. sebab jelas.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠