27 November 2011

Apa Motif letak gambar Love Bite

Author : Cik Rose Cute | 6:08 PM | 23Total Comments |
Hai!...Selamat petang.....Aku nak share gan korang.....pasal kenapa adik-adik nie suka up-load gambar yang bukan-bukan kat Facebook......Emmm aku tak habis fikir tau.....Motif adik-adik nie pun aku tak tahu....Aku rasakan...mungkin nak suruh orang LIKE ramai2 dan komen banyak2....tak pun nak glamour cepat.....Cuba korang tengok.....
 Tengok!!!!....apa motif nie...tunjuk buah dada penuh love Bite....hish!! dah la...buat benda gitu pastu tunjuk kat umum pulak....Kalau bangsa cina...aku tak heran....nie....Aduh!!!! yang upload gambar nie...minah nie....




Tengok muka ayu  rupa diakan.....Tapi aku tak pastila...gambar buah dada tue...dia punyer ke siapa punyer....Korang tengok gambar kat bawah nie...

Ha......seksi tak.......Nama facebooknya..."Pink Lady Like" Aku bukan nak busy body.....tapi kita nie orang Islam.....Tengok dia punyer biodata study lagi awek nie.....UITM Shah Alam......Yang follow Facebook awek nie...kebanyakkan lelaki hihihi



SUBAHANNALAH-dunia Akhir zaman, seperti tiada pegangan Agama terjadi pada adik nie... ini.. mengejar ke arah  maksiat.. dunia ini hanya bagai telur di hujung tanduk!!!



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. dunia2 ....mcm2 la kak...pic dia ke? T__T

    ReplyDelete
  2. dunia2 ....mcm2 la kak...pic dia ke? T__T

    ReplyDelete
  3. dunia2 ....mcm2 la kak...pic dia ke? T__T

    ReplyDelete
  4. aiyooo..takut la gambar pertama tu..dh mcm penyakit la plk..hahahaha...ntah la dorang ni..dh takder koje gini ler jadinya...

    ReplyDelete
  5. ish akak oi..
    nak baca pon malu!!ewww~~

    errr tp mmg dh baca pon..sb 2 komen..hihi

    ReplyDelete
  6. skt mata tgk...bertambah rabun dh nie...huhu

    ReplyDelete
  7. MasyaAllah.. terkejut tgk.. apalah dorg ni.. iskkk malu tgk.. xtau nk komen pe..

    ReplyDelete
  8. isk.. terok la dorang nih! nauzubillah.. mintak dijauhkan dr cp..

    ReplyDelete
  9. malunyaaaa...kat mana dia nk letak muka lps ni..dah la bertudung..betul menjatuhkan maruah gadis bertudung aje

    ReplyDelete
  10. Alamak...

    sy tepksa samak mata lepas nie,,,

    ReplyDelete
  11. astaghfirullah.. macam-macam perangai je remaja sekarang ni..

    ReplyDelete
  12. Dia saje nk bikin fb dia panas.. Ramai follow je tu.. Entah2 laki.. Hu3..

    ReplyDelete
  13. haish, terjumpa gambar gini kat google search....terus klik keluar blog nih...berlambak perempuan macam nih..tak tahu la diorang nak ape ???

    nak hot..tuh kowt tanpa diorang sedar diorang dah nampak MURAH

    ReplyDelete
  14. Banyak akaun fake @ palsu dekat facebook yg menggunakan gmbr & identiti wanita. Tapi pemilik sbnrnya adalah lelaki. Kesian pada wanita2 yg gmbrnya mnjadi mngsa exploitasi oleh pemilik akaun palsu ini. Tak tau apa motifnya. So, brhati2lah kpd pengguna fb golongan wanita. Diharap pemilik gmbr yg sbnrnya dpy melaporkan kpd SKMM.

    ReplyDelete
  15. Salam sejahtera..

    Ada akaun tidak kira sama ada akaun yang menggunakan jantina lelaki atau perempuan, pasti ada yang palsu dan menggunakan biodata serta gambar orang lain. Kemungkinan tujuan mereka adalah :

    1.Saja suka-suka. suka lihat gelagat manusia yang gelojoh dan berfikiran singkat apabila nampak gambar awek cun.

    2.Akaun palsu yang sebegitu (guna gambar seksi) adalah untuk menarik trafik bagi tujuan tertentu. Antaranya mempromosikan pautan (link) affiliate dan pengiklanan. Secara umum dan lumrah, akaun perempuan lebih banyak dapat permintaan untuk menjadi rakan jika berbanding dengan lelaki. Kesimpulannya "this is all about business:...

    Berkenaan dengan gambar seksi.., kebanyakkannya adalah koleksi peribadi atau yang dikongsi kepada pasangan sama ada pasangan normal atau lesbian. Apabila sudah berpisah pasangan yang sakit hati itu akan sebarkan gambar sebegitu sebagai balas dendam. Ada juga yang gambar seksi mereka tersebar sebab handphone hilang atau hantar baikpulih. Ada juga tersebar melalui laptop dan komputer... pun sebab hilang atau hantar repair....


    *******************************************************************

    Majalah pembelajaran digital kanak-kanak "Minda eUreka KSSR"

    ReplyDelete
  16. dia eksyen sbb tetek dia beso kott

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠