Jom! Main Tag2 ( Kena Tag gan Fieda la...)

Author : Cik Rose Cute | 10:38 PM | 14Total Comments |
Ha...fieda nie cik rose nak jawab soalan cepu emas nie hihihi....Walaupun tanganku penat godek2 Blog kakak ipar punyer pasal.....Bawah nie soalan dari fieda.....
 Korang duk mana ye..??  
sekarang duduk kat Telok Panglima Garang Selangor
 
Paling suka makanan dan minuman ape..?
Semua makanan suka...yang paling suka Nasi Minyak Ganu Dan minuman pulak Air Apple

Kaler favourite...?
PINK GAN PURPLE...kadang2 kaler hitam pun suka...

Kalau gi pasar malam biasanya beli apa..?
bakso atau bihum sup

Time raya biasanya brp pasang baju...?
tak banyak pun... 2 jer...

Movie melayu yg paling melekat di hati..
p.ramlie hihihi

Pengalaman paling manis..?
dating gan suami hihihi

Suka makan kek dan kuih ape..?
kek perisa pandan dan kuih lompat tikam

Biasa pagi2 suka sarapan tak...?
nie soalan cepu emas nie.....pagi jarang makan...minum susu, milo @ horlicks jer....

Apa perasaan bila tgk anak2 muda yg seksi dan menggedik tak tentu pasal..?
menyampah pun ada...tapi bila ingat balik zaman cik rose bujang dulu...dalam hati...mesti terdetik...aku dulu cam tue jugak.....huhuhu

Prinsip hidup..?
Berkawan biar ramai...Musuh jangan di cari....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. olo cik rose mekasih la jwb soalan cepu mas dari kite...tp cik rose suka nasi minyak ganu yer bkn nasi dagang ganu ker..kita kalu mknan hok ganu ni suka ke nasi dagang...sedak uhh...kita pun jarang gak mkn pagi cuma minum air milo..pastu time lunch mula la lapor kemain lagi..

    ReplyDelete
  2. hye sis ...nti singgah cni yer...
    cik su da tag sis...he3

    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehhe.. kna gak dgn fieda ni.. cik rose, nnti lya settle tag y cik rose bg tu.. mknanyer 4 tag lya kna jwb ni..adoiii..pengsang... hehe

    ReplyDelete
  4. eh jap.. blog kakak ipar?.. tak paham.. emmm kak fieda tu kakak ipar cik rose ke?

    ReplyDelete
  5. @fieda

    Nasi minyak fieda.... Nasi minya ganu lain sikit..bukan nasi dagang hihihi

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN

    Bukan kak fieda..kakak ipar la Intan hihihi....Nanti Cik Rose bagi Urlnya...

    ReplyDelete
  7. nasik minyak ganu x pernah rasa..beza eh drpd nasi minyak negeri lain

    ReplyDelete
  8. nasi minyak ganu? huhuhu kite dah tak lalu nak makan nasi minyak hari hari ;p

    teringin nak makan nasi kandar penang huhu..

    ReplyDelete
  9. hei... kita pun suker lompat tikam tahu...

    ReplyDelete
  10. oo gitu.. kakak ipar pun jd blogger gak ek.. hihi.. ok :-)

    ReplyDelete
  11. heheheh..seronok dok baca entry n komen2 lama blog cr

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠