Efek Contact Lenses

Author : Cik Rose Cute | 8:45 AM | 11Total Comments |
Sesiapa yang suka pakai kanta sentuh...baca nie ya...untuk di kongsi bersama......


Pesanan kepada yang memakai kanta sentuh (Contact Lenses)...

Anda dilarang berada di tempat haba yang terlalu panas.. Contohnya.. memakai kanta sentuh (Contact Lenses) semasa sedang membakar BBQ.. dan sebagainya.. Jika anda berdegil.. Anda mungkin akan BUTA buat selama-lamanya... Ini kerana kanta sentuh diperbuat daripada plastik.. Jika anda merasakan maklumat ini berguna untuk orang lain......boleh berkongsi bersama ya.....





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. ya allah, ngerinya!!!

    sya pakai gak lens tpi kadang2 jek...

    nak melawa punya pasal kang jadi nahas lak...huhuhu

    ReplyDelete
  2. mak ehh...

    ngerinyaaa....

    kita memang tak pernah cuba
    pakai lagi...takut gak ye

    ReplyDelete
  3. Eeeee...ngeri arr dear. ini yg buat zie makin cuak nk pakai lens nih. adoiyai

    ReplyDelete
  4. @mamaNoriz

    Kita pun nak try melawa jugak pakai contact lense...tapi tengok gambar tue....alamak!!! hihihi

    ReplyDelete
  5. @Ati Masrif

    ya ker....rasanya boleh pakai tapi jangan duduk dekat gan api...takut contact lenses cair....

    ReplyDelete
  6. @Redbloodsnow

    hihihi....takkan time masak pakai contact lenses memang la cair dan merosakkan mata...

    ReplyDelete
  7. ngerilah pulak...!! nsb baik sy xpakai..

    ReplyDelete
  8. wow...sgt2 mengerikan...nsb baik tak pernah pakai..

    ReplyDelete
  9. Erkkk mengerikan..

    Berhati-hatilah kepada pengguna lens kan..

    ReplyDelete
  10. cik ana pun pnh gak buat entry osl kesan pakai lens nih..ngeri gila!




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠