Isu Enot Buat Kek Bentuk Girl

Author : Cik Rose Cute | 2:09 PM | 30Total Comments |
Hai! you all....korang baca tak kat Facebook pasal Enot tue.....Hish! memalukan kaum hawa jer....Cuba korang tengok gambar kat bawah nie.....Apa tanggapan korang? Aku malas nak komen apa-apa.....Korang tengoklah sendiri......


 Dah terang2 kek tue menjolok mata....Apahal si enot  pegi up-load gambar tue dalam facebook diakan....Kan Dah jadik Kontravesi  Tahu la tangan awak berseni....Tapi berpada-padalah....Kita Orang Islam......Mesti masuk dalam Melodi nanti nie.....Korang Caya Tak??


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

30 comments:

  1. bleh thn gak enot nyer kreatip yer...
    heheh.. siap ngan nipple tu.. haisshhh enot ni, bikin malu ajer..

    ReplyDelete
  2. ish ish ish.. tak bertempat...

    ai cik rose!! :)

    ReplyDelete
  3. isk.. biar betoi buat kek bentuk gini lak..

    xteringin pun nk mkn.. hihii

    ReplyDelete
  4. kenapa x buat kek pempuan cam dia..akekeke

    ReplyDelete
  5. GUNAKANLAH KESENIAN TU UNTUK BENDA YANG ELOK.....

    ReplyDelete
  6. @Citra NaniZam

    nanti lagi la...tak ada orang nak makan hihihi

    ReplyDelete
  7. malu tgk :(

    nk mkn pun x lalu :(

    ReplyDelete
  8. yela kalau kite diberi kebolehan tu jgnla salah guna kan..kan?tak elok sbb kite perempuan dan juga islam...

    ReplyDelete
  9. punye byk bntuk bole bt
    haih
    name je artis
    tp ..
    haui

    ReplyDelete
  10. sape la yang nak makan kek macam ni...serius tak ingin...adehhh....

    ReplyDelete
  11. masyaallah...apa la dia ni..dh la baru ni kontroversi dgn kes slh ckp pasal hukum hudud tu...ni pasal benda makan plk..tgk tu dah la pusat bertindik ada tattoo plk tu..eii..tak senonoh btul la dia ni..pastu bra terselak plk tu...isshhh...

    ReplyDelete
  12. mak aiii...

    mmg cute tapi tak senonoh!

    sapalah yg beli tu kan...


    ekekeke

    ReplyDelete
  13. kek ke tu, nampak macam patung. apa kes la buat kek macam ni

    ReplyDelete
  14. @zaidah

    Betul Tue...Akak pun sokong buatlah bentuk lainkan...

    ReplyDelete
  15. @farah hanim

    hihihi tu yang orang paling suka tengok...

    ReplyDelete
  16. @Ezad Skytech

    hihihi akak pun tak teringin...tengok pun menjijikkan...

    ReplyDelete
  17. @fieda

    kan fieda..baru jer isu dia pasal hukum hudud tue...sekarang isu nie pulak...

    ReplyDelete
  18. @mamaNoriz

    Enot cakap kat facebook..ada orang order gan dia...tak tahulah siapa...

    ReplyDelete
  19. @CIK JATT

    hihihi Cik rose tengok pun...meloyakan...Tunjukkan Cik hubby...dia pun cakap tak rasa nak makan...nak pegang jer...hihihi Orang lelaki otak kuning..

    ReplyDelete
  20. yuck..gelinye la..confirm xde sape nk mkn.. rs jijik la tgk kek nie.. "-_-

    ReplyDelete
  21. adeh..adeh..konfem jadi gosip panas lepas ni

    ReplyDelete
  22. Adehh!!kalau iya pun nak tunjuk kreatip tak kena tempat betulla :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠