Jangan Di dera Anak!!!

Author : Cik Rose Cute | 8:33 PM | 9Total Comments |

KISAH YANG SANGAT MEMILUKAN!

Anak perempuan kecil yang malang ini memberitahukan ibunya,"Mama, adik baru saja melukis memakai lipstik mama".

Ibunya yang mendengar hal itu, lalu melihat lipstik mahal yang baru saja dibelinya telah tinggal setengah. Dengan muka anaknya yang penuh dengan lipstik serta di baju dan tangan. Dengan sangat marah, ibunya mengamuk dan memukuli anak perempuan kecil yang malang tersebut tanpa menghiraukan tangisan dan jeritan dari mulut kecilnya.

Kemudian setelah berhasil melepaskan emosinya, ibu ini baru sedar kalau anak perempuannya sudah tidak bergerak lagi. Ia pun menggoncang tubuh anaknya sambil menangis dan memohon agar anak perempuannya membuka matanya.

Tetapi terlambat,..... jantung anak perempuan itu telah berhenti berdetik.
Di saat itu, ibu melihat ke katil tempat tidur anaknya, disitu tertulis sebuah tulisan dengan lipstik merah yang tertulis: "Mama, adik sangat mencintaimu".

TAMBAHKANLAH INI DI WALL (DINDING) ANDA UNTUK MENUNJUKKAN BAHWA ANDA MENENTANG KEKERASAN PADA KANAK-KANAK.
 
P/S: Sedihnyakan....Mintak2 di jauhkan...penderaan anak-anak kita....Jangan ikut emosi sangat.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Hanya kerana LIPSTIK??? bodo punya emak! benci aku! Pstt...kesian giler zie tgk pic tu yunk :(

    ReplyDelete
  2. sedihnya. bila marah, apa pun tak diingat. jadi macam org gila pukul budak tu. kesiannya.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. hmm...hrp2 nnti sya tak mcm tu if dah kawen nnti...

    ReplyDelete
  4. mak yg jenis akal letak kat tapak kaki la ni..kesian budak yg tak tau apa2 tu..:(

    ReplyDelete
  5. aduh..
    kenapa lah perlu sampai begitu..

    ReplyDelete
  6. subhanallah..
    jgn sbb KECIL sampai bawa maut..
    org lain jenuh usaha utk dptkan anak :(


    luv,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  7. @NasZ

    betul tue...jangan kita macam tue...

    ReplyDelete
  8. @Uchi kay-f @hmad

    kena banyak bersabar melayan karenah budak nie...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠