Tiz Zaqyah Bercinta???

Author : Cik Rose Cute | 4:09 PM | 10Total Comments |
HaI! You All...Aku terkejut jugak dengan  gosip nie......hihihi   Yalah Remy gan Tiz selalu berlakon berdua....mungkin diaorang....dah lama kenalkan!!!   Sebelum nie Remy banyak betul gosipnya dengan pelakon wanita....tup! tup! gosipnya dengan Tiz pulak.....Kalau betul apa salahnya...Aku pun tumpang gembira...Aku suka diaorang nie Couple....
Peminat suka kalau mereka berdua bercinta. Tiz Zaqyah pun ada memberikan bayangan dia merindui seorang lelaki di Facebook dan baru-baru ini SS dari Harian Metro menampilkan cerita mengenai Tiz yang datang ke lokasi penggambaran Remy membawakan makanan dan bersuap-suap makanan pula dengan hero kacak itu.

Tapi bila ditanya mereka berkata sekadar kawan. Main teka-teki. Tapi kalau kita boleh campur 1+1 jadi dua, kita juga boleh meneka maksud dari status-status Tiz di Facebook.





P/S: Aku suka kalau Remy Gan Tiz Couple...kawin lagi aku suka hihihi korang suka tak??


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. Rasanya dah lama dorang bercinta kan.. :-?

    ReplyDelete
  2. hehe.. akhirnya,,,kalo betul..suka gak.. tp aritu x ngaku... he3.. biasala retis kan...

    ReplyDelete
  3. harap2 menjadilah mereka berdua ni ye ^^

    ReplyDelete
  4. mudah2an la betol :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. dulu ada jugak dgr gosip dia org ni kapel..

    ntah2 gimik jer kot..*_*

    ReplyDelete
  6. dorg bercinta ler tu yunk. tp paham² aje lah artis ni. selagi dorg leh sorokkan...akan dorg sorokkan..huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠