Sorry....

Author : Cik Rose Cute | 2:56 PM | 11Total Comments |
Hai! Blogger Cute....Hari nie mungkin aku tak dapat terjah blog korang huhuhu...sebabnya aku busy...Busy menerjah bloglist yang aku join....dari segmen Ben Ashaari dan  Tejal Bicara Azim Razak ada tak sesiapa join cam aku nie......hihihi...Bloglist tu kan banyak....mesti lambatkan....Aku mintak maaf banyak2 okey....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. sy pun join.. tp lum hbs terjah lg.. tenet lk lembab... hihii

    ReplyDelete
  2. x sempat nak join lg.. ;) selamat join segmen ye Cik ROse.. ;)

    ReplyDelete
  3. hehe.. caiyokkk.. slamat menambah kenalan... dulu2..dlm 2 thn lps dh join segmen BA tu.. alhamdulillah... mmg sgt mbantu la..apa2 pon gud luck cik rose.

    ahhaiii... comelnyer syifa sengeh....

    ReplyDelete
  4. rajinnya kak rose ni. semangat kak! semangat!!! haha

    ReplyDelete
  5. Rajin nya. Saya tak terkejar klo nak join segmen² nih, byk keja kat office.

    ReplyDelete
  6. nnt dah ada kawan baru jgn lupa kawan yg ada sekarang ni yer...hehe...

    ReplyDelete
  7. teruskan semangat cik rose..patutla arini tak bertandang ke rumah kita....penat jer tggu cik rose dh siap wat kan air tau..hehehe

    kita ni pun nk gi terjah gak geng yg join segmen cik lyssa tp tenet tidak mengizinkan lagi...huhu

    ReplyDelete
  8. alamak segmen tingkatkan jumlah followers lagi pun belum mula buat lawatan..tenet ni lembab...

    ReplyDelete
  9. bz cik rose ek?

    sya dah lama tak join segmen BA,,, tak sempat lah...huhu

    ReplyDelete
  10. halamak! acik tak masuk ler segmen2 tu ... :(

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠