Koleksi Tudung Heliza Helmi

Author : Cik Rose Cute | 12:52 PM | 13Total Comments |
Hai Blogger Cute...Dah makan tengah hari belum??....Kalau yang belum makan tue makan dulu ya....aku nak kongsi koleksi dari Heliza Helmi nie.....cantik-cantik hijabnya kau.....kalau korang tak caya...tengok nie.....Lagi satu Heliza Helmi nie cantik...pakai apa pun cantik.....

 Nah!! kau...semua cantik-cantik.....harganya pun boleh tahan......Aku ambik gambar nie kat Facebook dia.....Apa pendapat korang.....Yg mana cantik hijab ke Heliza Helmi...hihihi.....Bagi aku dua2 cantik.....Ciri2 wanita muslimah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. kaler dia sweet~ labuh pon labuh!! ehehhe

    ReplyDelete
  2. cantikla heliza pakai hijab ni.. tp kalau sy pakai mesti xcantik.. hihii

    heliza ni dh mmg cantik.. pakai pe pun cntik...

    ReplyDelete
  3. kan elok kalau artis sopan mcm ni..suka tgk..sejuk jer mata ni..:)

    sik rose masak ape arini..?saya tak masak2 lagi ni..jap lagi sikit masak..td dh kenyang beli nasi lemak..:)

    ReplyDelete
  4. heliza helmi memang cantik. *Ouh terpikat. :)

    ReplyDelete
  5. Heliza ni sekali tengok comel je. Kalau tengok byk2 mcm kartun pun ada. hehe

    ReplyDelete
  6. cumel kan heliza ni..
    manissss!! pakai ape² pun shantek.. =)

    ReplyDelete
  7. org cantik kan, pakai tdung serabut camana pun tetap cantik dia ni...

    cik rose bila nak try, mesti makin cute!

    ReplyDelete
  8. org dh cantik pakai apa pun tetap gojes..huhuhu

    ReplyDelete
  9. comellah heliza ni... sweet sangat :)


    p/s : akak.. lady ade buat blog satu lagi tuk jual cadar.. kalau akak sudi, silalah berkunjung ke blog tu ek :) lady dlm proses permulaan :)

    http://tekadmajusdnbhd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. memang cantik. Heliza ni pakai apa pun cantik. Tak perlu buka sana sini, tetap ayu je. terjatuh cinta dgn kecantikan Heliza ni. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. hah..ini baru betul hijab..ngeee :)

    saya mmg dah lama geram tengok dia ni,comel sangatt..hihihi.

    ReplyDelete
  12. labuh labuh laaa tudung die ...ermm belum sampai mase lagi kot nak pakai tudung cantu ...huhuhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠